DREAMSCAPE

Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri

89999 RON
Ref. : 8606223

Produs conceput pentru snowboard (nivel mediu). Ideal pentru viraje frumoase pe pârtie și în zăpadă pulvăr.

Camber clasic și torsiune medie, pentru aderență optimă pe zăpadă tare! Vârf lung (nose) și rocker pentru flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr ! Adaptat pentru cei care poartă mărimi mari (wide).

Culoare: Negru / GRI ÎNCHIS / Galben fluorescent

 • 158cm Wide undefined
 • 163cm Wide Produs indisponibil online momentan
 • 168cm Wide undefined
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalență

  50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.

  Ușor de manipulat

  Torsiune medie: aderență și efectuare ușoară de viraje medii.

  Flotabilitate

  Flotabilitate mare (rocker, inserţii de 25 mm, mărime lată).

  Stabilitate

  Camber clasic + torsiune medie = aderență optimă pe orice tip de zăpadă.

  Adaptare la conformație

  158MW cm: 1,70- 1,75 m. 163W cm: 1,75-1,82 m. 168W cm: peste 1,80 m.

  Rigiditate

  Flex mediu 6/10, nucleu lemn și wide: trecere ușoară de pe un cant pe altul.

  Toleranță

  Torsiune medie: raport bun între alunecare și toleranță la denivelări.

  Calitatea alunecării

  Talpă PEHD sinterizată, pentru o alunecare excelentă.

  Imagini

  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri
  Placă snowboard allmountain freeride mixte - ALL ROAD 500 Gri

  Informații tehnice

  Informaţii tehnice

  Talpă sinterizată.
  Nucleu de 20 mm, din lemn de plop.
  Număr de inserții:10 + 10
  TWINTIP DIRECȚIONAL
  Setback: 25 mm

  Lungime 158 cm
  Lățime față 297 mm, centru 260 mm, spate 289 mm
  Rază 9 m
  Poziție recomandată: 530 mm.
  Lungime 163 cm
  Lățime față 302 mm, centru 265 mm, spate 294 mm
  Rază 9,5 m
  Poziție recomandată: Distanță recomandată între legături: 550 mm.
  Lungime 168 cm
  Lățime față 310 mm, centru 273 mm, spate 303 mm
  Rază 9,8 m
  Poziție recomandată: 570 mm

  Alegerea corectă a mărimii plăcii Allroad 500

  Pentru All Mountain, placa trebuie să aibă cu -15/-20 cm mai puțin (o persoană de 1,74 m înălțime, poate alege o placă între 1,59 m-1,54 m).Cum placa All road are rocker, poate fi mai mare. O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime.O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. 158 cm (60 - 80 kg) => de la 1,70 m la 1,75 m
  163 cm (75 - 90 kg) => de 1,75 m la 1,82 m
  168 cm (85 - +110 kg) => 1,80 m +

  Mesajul responsabilului de produs

  Placă polivalentă, pentru practicare în afara snowpark-ului. Această placă este potrivită pentru practicarea pe pârtie și în afara acesteia, fără a avea o condiție fizică și un nivel tehnic exigent. alunecare ușoară!

  Program/teren de utilizare

  All Road este un snowboard All Mountain prin exelență: 50% pârtie, 50% în afara pârtiei. Snowboard ideal pentru toate tipurile de zăpadă, pe pârtie sau în afara pârtiei, datorită vârfului alungit și lățimii adaptate, pentru a nu se afunda în zăpada. De aceea, vârful are o formă deosebită.A nu se utiliza în snowpark: această placă nu este destinată pentru deplasarea cu spatele.

  Snowboard direcțional

  Formă direcțională (partea din față+partea din spate).- partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față,
  - legăturile, dar și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate. Forma direcțională asigură aderenţă în viraje şi relansare la ieşirea din curbă.

  Camber clasic + rocker

  Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datorită elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rocker-ul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

  Flex mediu şi polivalent

  Flex-ul (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate) este în jur de 6/10, ceea ce înseamnă mediu şi polivalent. Asigură control optim în viraje scurte şi toleranţă la alunecarea canturilor.

  Torsiune medie şi polivalentă

  Torsiunea este de aproximativ 6/10, pentru susţinere optimă în curbă, relansare uşoară în viraje şi rigiditate în trecerea de la un cant la altul. Datorită acestor caracteristici, snowboardul este ideal atât pentru nivel mediu și nivel avansat.

  Setback 25 mm.

  Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. setback 25 mm => recul important pentru plăcile direcționale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

  Legături recomandate

  3 posibilităţi: - legăturile Illusion 500 sunt legături clasice, pentru a te putea bucura de pârtie, carving şi în afara pârtiei. Este posibilă reglarea înclinării spoiler-ului.
  - legăturile Snb 100 sunt mai accesibile ca preț, dar tot performante. Singura diferență este că au mai puține opțiuni de reglare.- legăturile Flow Nexus pentru cei care își doresc legături ușor de fixat.

  Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

  Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică și sunt gata să alunece.Acestea necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă. -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

  Calitatea deplasării: talpă sinterizată

  Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite: - talpă extrudată, cu densitate de polietilenă - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de polietilenă (mai puține găuri, mai mult PE). Alunecare extraordinară.

  Ce înseamnă Wide?

  O placă ''Wade" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca persoanele ce poartă mărimi mari să atingă cu picioarele zăpada în viraje mai strânse. Începând de la mărimea 44, vă recomandăm să alegeți mărimea"Wide". Măsurăm "Wide-ul" la lăţimea plăcii, în centru. La Decathlon, am definit:
  - până la 254 mm: mărimi 36-43.- de la 255 mm la 264 mm: midwide/mărimi 41-45.- de la 265 mm: wide/mărimi 43-49Wide / mărimi 43 - 49

  Legăturile se pot fixa în magazine?

  Da.
  În fișa produsului, există un video care vă prezintă cum să montați legăturile pe snowboard, dar le puteți monta și în magazinele noastre. Este recomandat să aveți cu dumneavoastră și perechea de boots de snowboard, pentru a beneficia de reglare optimă. Trebuie să fiți atenți să reglați: 1.legăturile din față în spate, pentru ca bootsii să nu depășească mai mult degetele de la picioare decât călcâiul sau invers. 2. benzile de fixare, pentru ca aceștia să fie bine reglați.

  Greutate placă

  158 cm:2.87 kg +/- 5%
  163 cm: 3.09 kg +/- 5%
  168 cm: 3.21 kg +/- 5%

  0% Park: se pot face salturi cu această placă?

  Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spate, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu puteți progresa. Pe de altă parte, pe pârtie, în afara pârtiei și backcountry, poți face salturi drepte când dorești.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Placă de surf 70% Lemn, 20% Fibră de sticlă, 10% Rășină epoxidică

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui 1 dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Aprobat de

  Yohann Kelkel cu privire la Freeride World Tour Qualifier

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri