OXELO

Plac─â Skateboard DK100 M─ârimea 8.25"

18999 RON
Ref. : 8652981

Produs conceput pentru skateboarding. Deck cu design sobru și tehnic!

Plac─â 100% ar╚Ťar canadian, pentru alunecare optim─â ╚Öi rezisten╚Ť─â. Nose ╚Öi tail late ╚Öi ridicate moderat. Concavitate medie. Ideal─â pentru street ╚Öi viraje. Plac─â cu grip.

Culoare: albastru electric

8,25

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 189 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderen╚Ť─â

  Placa se vinde pre-gripat─â, pentru un pre╚Ť accesibil.

  Calitatea ricoșeului

  Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian.

  Durabilitate

  Presarea la rece ╚Öi lipiciul ofer─â o rezisten╚Ť─â bun─â.

  Ușor de manipulat

  Concavitate medie.

  Polivalen╚Ť─â

  Mărimea de 8.25 inch asigură manevrabilitate și stabilitate.

  Imagini

  Plac─â Skateboard DK100 M─ârimea 8.25"
  Plac─â Skateboard DK100 M─ârimea 8.25"
  Plac─â Skateboard DK100 M─ârimea 8.25"
  Plac─â Skateboard DK100 M─ârimea 8.25"

  Informa╚Ťii tehnice

  Lemn și calitatea pop-ului

  Aceast─â plac─â este compus─â din 7 straturi de ar╚Ťar canadian (hard rock maple), cel mai ideal lemn pentru a fabrica pl─âci de skateboard tehnice.
  Lemnul acestei pl─âci este normat FSC (rezultat din p─âduri gestionate durabil)

  Placa este presat─â la rece, pentru a garanta o mai bun─â rezisten╚Ť─â la solicit─âri.
  Utiliz─âm un lipici de ├«nalt─â calitate, pe baz─â de ap─â, mai pu╚Ťin poluant dec├ót r─â╚Öinile Epoxy.

  Dimensiunile pl─âcii

  Lungime: 31.9" (78.74 cm)
  L─â╚Ťime: 8.25" (20.95 cm)
  Ampatament (wheel base): 14.2" (36 cm)
  Lungime nose: 176 mm
  Lungime tail: 168 mm
  Tip de concavitate: medie

  O singur─â plac─â per form─â

  Pl─âcile noastre sunt presate la rece, una c├óte una. Acest lucru ├«nseamn─â c─â fiecare form─â con╚Ťine o singur─â plac─â.Acest lucru ne permite garantarea unei reparti╚Ťii optime a presiunii ╚Öi ca fiecare plac─â ale aceluia╚Öi model s─â fie de aceea╚Öi form─â ╚Öi aceea╚Öi concavitate.Un avantaj pentru cei care doresc s─â se deplaseze pe acela╚Öi tip de plac─â.

  Greutate

  ├Än jur de 1,2 kg. Pl─âcile au fost lucrate la m├ón─â ╚Öi ├«ntruc├ót buc─â╚Ťile de lemn nu au toate aceea╚Öi densitate, greutatea acestora poate varia. Desigur, placa nu este singurul element care influen╚Ťeaz─â greutatea. M─ârimea ro╚Ťilor ╚Öi trucks-urile influen╚Ťeaz─â, de asemenea, greutatea acesteia.

  Concepere. De ce placa DK100 prezint─â cel mai bun raport calitate-pre╚Ť de pe pia╚Ť─â?

  Modelul DK100 are un design simplu, pentru a fi accesibil─â celor cu un buget mai mic sau celor care uzeaz─â multe pl─âci.Am retras tot ceea ce ar putea altera calitatea utiliz─ârii pl─âcii. F─âr─â detalii grafice, f─âr─â culori ├«ntre cele 7 straturi ale pl─âcii, iar informa╚Ťiile tehnice sunt reduse la un simplu sticker. Placa are grip, pentru un cost redus.

  Ce dimensiune de plac─â s─â alege╚Ťi?

  O plac─â de skateboard se alege, ├«n principal, ├«n func╚Ťie de l─â╚Ťimea acesteia. Pl─âcile ├«nguste sunt mai manevrabile (ideale pentru ├«ncep─âtori ╚Öi pentru cei cu greutate mic─â). Pl─âcile late sunt mai stabile ╚Öi mai sigure ├«n receptarea figurilor. Concepute pentru ramp─â ╚Öi pentru utilizatorii cu greutate mare. Dimensiunile se m─âsoar─â ├«n inch. 1 inch= 2,54 cm.Lungimea ╚Öi wheelbase-ul au, de asemenea, un impact puternic ├«n manevrabilitatea ╚Öi stabilitatea pl─âcii.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Plac─â de surf 100% Lemn

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či curat, ferit de lumin─â. A nu se folosi ├«n contact cu apa ╚Öi a nu se depozita ├«ntr-un loc umed.

  TESTE

  Pl─âcile noastre sunt testate ├«n laborator.Prin aceste teste se valideaz─â respectarea normelor europene relative la utilizarea pl─âcilor de skate, dar ┼či rezisten┼úa la uzur─â. Testele ├«n laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obi╚Önui╚Ťi, m─âsur─âtori sau teste ce privesc percep╚Ťia echipei de testare asupra produsului. Pentru acestea ne baz─âm pe comunitatea de ambasadori pasiona╚Ťi de skateboarding, care lucreaz─â la Decathlon, ├«n ├«ntreaga lume.

  Aprobat de

  Decathlon Skateboarding sus╚Ťine practican╚Ťii de skateboarding care lucreaz─â la Decathlon, indiferent de meseria lor ╚Öi ╚Ťara ├«n care se afl─â, oferindu-le ╚Öansa s─â testeze produsele ╚Öi s─â participe la dezvoltarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea lor continu─â.
  mpreun─â, pentru comunitate.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri