RADBUG

Bodyboard ediție limitată Lionel Médina - 900 Portocaliu-Negru

89999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8853622

Produs conceput pentru bodyboarding în orice tip de condiții (nivel avansat).Leash și plug non-incluse. Nu se comercializează cu plug și leash .

Bodyboard-ul cel mai performant din gamă, cu o viteză impresionantă, datorită shape-ului întins, concavității și utilizării materialelor cele mai tehnice de pe piață.

 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 41,5 undefined
 • 42 undefined
 • 42,5 Produs indisponibil online momentan
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Prindere ergonomică

  Grip întărit, grație preformării nose-ului și părților lateraleNose bumps5mărimi

  Durabilitate

  Nucleu polipropilenă (PP), stringher compozit, slick Surlyn + mesh. Deck NXL PE.

  Stabilitate

  Carenă concavă, rails 50/50. 5 mărimi în funcție de greutate și condiții.

  Informații tehnice

  Replică exactă a plăcilor de pro-rideri

  Această placă bodyboard 900 Ltd a fost concepută în parteneriat cu Lionel Medina, Noah & Nico Capdeville și Yvon Martinez. În completarea bodyboard-ului 900 deja în gamă, acest model 900 Ltd se caracterizează printr-un nivel de performanță superior, pentru o practicare mai agresivă. Lucrarea carenei, grosimea mai redusă și forma mai întinsă permit o viteză maximă și o aderență superioară în valuri.Acesta este modelul utilizat în competiții de către partenerii noștri.

  Dimensiuni/greutate

  40": 101,5cm x 52cm x 5,2cm / 1.7Kg +/-5%
  41" : 104,1cm x 52,8cm x 5,2cm / 1.8Kg +/-5%
  41,5" : 105,3cm x 53cm x 5,2cm / 1.9Kg +/-5%
  42" : 106,6cm x 54,1cm x 5,2cm / 1,95Kg +/-5%
  42,5" : 107,5cm x 54,6cm x 5,2cm / 2Kg +/-5%

  Instalare leash

  Acest bodyboard se vinde fără leash și fără plug de leash. Se recomadă utilizarea unui leash OLAIAN 900. Pentru poziționarea plug-ului, identificați poziția stringer-ului și poziționați plug-ul la peste 5 cm de stringer.

  OLAIAN a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică. familiarizare, nivel începător, mediu şi avansat.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50m, viteză mai mare şi practicarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Poziţionaţi-vă bine pe bodyboard

  Elementele nose bumpers permit o bună aderență a mâinilor, cu un grip suficient, dar nu optim în timpul manevrelor.
  În momentul prinderii valului, mâinile sunt plasate în faţă.
  Pentru a vă deplasa spre stânga, țineți mâna stângă în față (mâna, cotul și spatele trebuie să fie aliniate, brațul la 90°) și deplasați-vă mâna dreapta, până la mijlocul plăcii. Poziționați piciorul stâng pe partea stângă, pentru a vă păstra direcția. Realizați operațiunea inversă pentru a vă deplasa spre dreapta.

  Sfaturi pentru a evita iritaţiile şi pentru a avea aderenţă pe placă

  Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
  Pentru o bună aderenţă pe bodyboard, se recomandă ceruirea plăcii deasupra, în faţă, la nivelul mâinilor, pe lateral şi abdomen. A se relua ceruirea înainte de fiecare utilizare.

  Această placă bodyboard se utilizează cu labe de înot

  Bodyboard conceput pentru a fi utilizat cu labe de înot în toate tipurile de valuri. Este conceput pentru un nivel al apei mai mic decât nivelul şoldurilor. Recomandăm labele de înot 500.
  Dacă nu utilizaţi labe de înot, nivelul apei nu trebuie să depăşească nivelul şoldurilor. În acest caz, vă propulsaţi spre plajă, sprijindu-vă de sol la trecerea valului.

  Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

  Bodyboarding-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
  2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate pregătirii dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat:leash, labe de înot și placă în stare bună, combinezon.

  Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

  4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
  5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant. 6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
  7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zone sigure. 8- Practicați bodyboarding în grup.

  A nu se expune la căldură.

  Când nu este utilizată, nu expuneți placa la soare sau la temperaturi >50°C. Protejați placa într-o husă, la umbră și acoperiți-o cu un prosop de culoare deschisă.
  A nu se lăsa în maşină, la căldură.
  În caz de expunere replungită la soare, pot apărea bule pe placă sau se poate deforma.

  Reparație

  Prin alegerea materialelor și furnizorilor, ne dorim să oferim cea mai bună calitate posibilă. O bună întreținere a bodyboard-ului rămâne primordială pentru optimizarea calității sale în timp.
  Dacă apar urme de uzură, acestea sunt în general reparabile și vă recomandăm să urmați recomandările de reparare de pe site-ul nostru.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se transporta şi depozita în husă. A nu se lăsa în căldură, atunci când nu este folosit. A se clăti şi usca la umbră.

  TESTE

  Dezvoltat și testat de către partenerii noștri tehnici. Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Lionel Medina, Nicolas Capdeville (3x campion mondial, 3x campion european, 6x campion francez), Noah Capdeville (al treilea APB World Tour Junior 2018), Victor Le Gleut și Yvon Martinez.

  Opinii clienți