WEDZE

Pelerină schi 980 Cluburi și competiții NEGRU ADULȚI

54999 RON
Ref. : 8549246

Produs conceput pentru competiții de schi. Impermeabil, acesta vă protejează de intemperii.

Pelerină impermeabilă. Reglabilă în lungime și lățime, aceasta se adaptează tuturor conformațiilor. Glugă reglabilă, cu sistem de strângere.

Culoare: Negru

 • XS/S undefined
 • M/L undefined
 • XL/XXL undefined
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Optimă: membrană 12 000 mm, cusături și fermoare etanșe.

  Hidrofobie

  Material exterior hidrofob.

  Reglabil

  Glugă reglabilă în lungime și lățime.

  Respirabilitate

  Orificii de ventilare la spate.

  Buzunare

  2 buzunare pentru mâini (cu fermoar).

  Libertate de mișcare

  Glugă reglabilă.

  Informații tehnice

  Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

  Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană esențială pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

  Cum se măsoară impermeabilitatea materialului?

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

  Protecție împotriva intemperiilor

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost conceput cu un material impermeabil. Pentru validarea impermeabilităţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

  La ce foloseşte hidrofobia?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Această pelerină este realizată din materiale hidrofobe, care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

  Reactivarea hidrofobiei

  Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați produsul la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute.De asemenea, puteți folosi și un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre).

  Croiala pelerinei

  Croială largă. Această pelerină se poartă peste ținuta de schi. Gluga este dimensionată special pentru a fi pusă peste cască.

  Reparație produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. Însă dacă nu putem repara produsul (defect de fabricație), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 76% Poliamidă, 24% Elastan Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri