Pantalon scurt yoga ușoară eco negru Bărbați

6499 LEI

Produs conceput pentru yoga ușoară. Asigură confort și libertate de mișcare.

Pantalon scurt flexibil şi moale. Bumbac provenit din agricultura biologică.Elastic lat în talie, pentru a nu vă incomoda în timpul pozițiilor.

Culoare: GRI ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

ECODESIGN

Material majoritar din bumbac eco.

Stabilitate

Talie plată, elastică, fără șnur pentru confort optim.

Libertate de mișcare

Material din elastan pentru flexibilitate optimă. 2 buzunare.

Informații tehnice

De ce am ales bumbacul din agricutura ecologică pentru colecția de yoga ușoară?

Material eco plăcut la atingere. Bumbacul rezultat din agricultura biologică este lipsit de OMS *Organisme Genetice Modificate), de pesticide sau alte îngrășăminte chimice care ar putea dăuna pielii. Utilizarea bumbacului biologic este o practică benefică mediului înconjurător, deorece îmbunătățește fertilitatea solului și reduce poluarea apelor subterane.

Bumbac reciclat: o opțiune durabilă.

Bumbacul reciclat provine din deșeuri ale textilelor ce se amestecă cu fibrele virgine pentru a fabrica mecanic firul reciclat. Așa dăm o nouă viață deșeurilor și avem un impact important asupra mediului înconjurător. Firul din bumbac reciclat necesită mai puține resurse decât bumbacul ecologic convențional.

De ce amestecul celor 2 fibre? Bumbac provenit din agricultura biologică și bumbac reciclat.

Reciclarea este o soluție tehnică care are câteva limitări. Pentru a granta un nivel optim al calității dar și durabilitatea, am ales să incorporăm în fir doar 30% de bumbac reciclat. Restul îl completăm cu cea mai bună soluție, respectiv bumbacul din agricultura biologică.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri etc). Decizia de a afișa impactul produselor asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Cum sunt concepute produsele?

În echipă, de la practicantul care se inițiază în yoga, până la instructor, toți împărtășim această pasiune.
De la yoga cea mai ușoară, până la yoga cea mai dinamică, suntem toți în căutarea echilibrului. Cu rețeaua noastră de ambasadori yoga, concepem produse eco, adaptate nevoilor voastre. Ne angajăm să practicăm yoga într-un mod pozitiv, cu respect față de mediu.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Bumbac, 8% Elastan Bandă elastică 73% Poliamidă, 13.5% Poliester, 13.5% Cauciuc

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Imagini

Pantalon scurt yoga ușoară eco negru Bărbați
Pantalon scurt yoga ușoară eco negru Bărbați
Pantalon scurt yoga ușoară eco negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,98 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii