Pantalon scurt 500 Fitness cu buzunare cu fermoar Verde Bărbați

7999 LEI −25%
5999 LEI
*De la ‪16.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8646723

Produs conceput pentru fitness. Asigură confort și libertate de mișcare! Avantaj: Asigură susținere și libertate de mișcare!

Asigură susținere optimă și libertate de mișcare datorită taliei. Asigură confort datorită materialului elastic și aerisit.

Culoare:

Gri kaki

Mărime: Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Asigură evacuarea transpirației.

Viteza de uscare

Se usucă rapid și nu necesită călcare.

Informații tehnice

Conceput pentru fitness

Produs practic! Libertate de mișcare! Testați cu încredere! Avantaje: libertate de mișcare, tehnicitate, confort, design modern. Design modern.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. 100% testat și validat. Produs testat în laborator înainte de comercializare. Asigură rezistență la spălare, durabilitatea culorilor. Apoi, Produsul este testat în condiții reale de practică. Observăm, analizăm, ajustăm astfel încât produsul final să fie la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Acum știți parcursul produsului înainte de a fi comercializat.

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?

Produsul nu vi se potrivește? Dacă nu sunteți mulțumit de produs: verificați politica noastră de retur. Schimbați produsul sau primiți banii înapoi!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Polietilenă tereftalată, 9% Elastan Brachet 84% Polietilenă tereftalată, 16% Elastan Material intercalat 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan

TESTE

Înainte de a fi comercializat, produsul este testat în mai multe rânduri. Testat pentru calitate, rezistență la spălare, durabilitate și culori de echipa de concepere, într-un laborator extern. Aici aflăm care formă și culori rezistă mai mult în timp, pentru a vă place mai mult!

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,31 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre