Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii

2499 LEI

Produs conceput pentru baby gym. Am observat copiii, am ascultat părinții și am creat acest produs pentru baby gym, care să răspundă nevoilor tuturor.

Prevăzut cu elastic în zona taliei pentru ajustare și confort.

Culoare: Bleumarin / ROZ
Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Ajută la dezvoltarea autonomiei

Produs prevăzut cu etichetă reperare spate/față.

Adaptare la conformație

Talia elastică se adaptează conformației copiilor.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea eficientă a transpirației.

Extensibilitate

Material extensibil, ce îi asigură copilului libertate optimă de mișcare.

Acoperire

Lungimea asigură acoperire optimă.

Informații tehnice

De ce un pantalon scurt cu talia reglabilă? Etichetă reperare

Și pentru că abdomenul unui copil este diferit de a-l altuia, am luat în calcul principala nevoie a părinților: talia reglabilă! Obiectivul: asigură susținere pentru activitățile de zi cu zi. Prevăzut cu etichetă pentru reperare spate/față.

Copilul și îmbrăcarea

Între 2 și 3 ani, copilul își afirmă nevoia de independență atunci când se îmbracă. Copilul își dorește să facă lucrurile singur, dar asta nu este întotdeauna simplu, pentru că încă nu a învățat toate mișcările necesare. Să închizi bluza de de trening, să te îmbraci cu pantalonii corect sau cu bluza, nu sunt lucruri ușoare atunci când ești copil.

Ajutați-vă copilul să obțină autonomie.

Echipa BABY GYM a acceptat provocarea de a face tot posibilul ca cel mic să fie autonom atunci când se îmbracă. Prin îmbrăcămintea cu fermoare ușor de închis, un guler mai larg pentru a se îmbrăca singur, fără a rămâne blocat în aceasta, repere vizuale pentru o bună îmbrăcare. Toate acestea pentru ca micuțul să dobândească, încetul cu încetul, mecanismele de autonomie, dar și pentru a-l ajuta să se îmbrace ca un om mare.

Produs realizat în parteneriat cu un expert în psihomotricitate.

Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a înțelege mecanismele de autonomie ale copiilor și să răspundem acestor nevoi prin produsele noastre. „Provocarea este să-l ajutăm pe copil să nu se descurajeze. Trebuie să putem să-i propunem acțiuni care sunt în sfera posibilului, pentru a-i permite să repete, formându-și un automatism, astfel încât să generalizeze gesturile” explică Agathe, psihomotrician.

60 de minute de mișcare fizică în fiecare zi

Știați că pentru a crește sănătos un copil are nevoie de activitate fizică 180 de minute pe zi? Așadar, se recomandă 60 de minute de mișcare fizică după vârsta de 3 ani. Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 43% Modal, 43% Poliester, 14% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Imagini

Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii
Pantalon scurt 500 baby gym respirant bleumarin copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,23 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii