WEDZE

Pantalon Călduros Impermeabil Schi PNF 500 Galben Copii

11899 RON
16999 RON -30%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8645280

Produs conceput pentru schi pe pârtie.

Pantalon călduros și impermeabil. Sistemul PULL'N FIT permite reglarea lungimii. Talia și bretelele (detașabile) sunt reglabile.

Culoare: Galben pal

 • 6-8 ANI Produs indisponibil online momentan
 • 8 - 10 ani Produs indisponibil online momentan
 • 10-12 ANI undefined
 • 12-14 ANI Produs indisponibil online momentan
+ 118 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Vatelină 100g/m². Căptușeală pieptănată, pentru un plus de căldură.

  Impermeabilitate

  Foarte bună: strat protector (10000 mm). Cusături etanşe la nivelul feselor. Întărituri la bază.

  Reglabil

  Lungime şi talie reglabile. Bretele reglabile şi detaşabile.

  Hidrofobie

  Material exterior tratat hidrofob.

  Buzunare

  2 buzunare laterale securizate.

  Durabilitate

  Întărituri la bază (cant schiuri).

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

  Informații tehnice

  Concept Pull' n Fit Zip

  Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului.Grație acestui concept, gata cu pantalonul prea scurt sau prea lung! Este suficient să folosiți fermoarele!

  Izolare termică din vatelină

  Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

  Membrană

  Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Este hidrofobă, nu permite infiltrarea apei (zăpadă, ploaie, etc.) lăsând în acelaşi timp transpiraţia să se evacueze.

  Cusături principale etanşe

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive și impermeabile aplicate pe cusăturile interioare ale produsului, pentru etanșeitate optimă.
  Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: zona feselor.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

  Rezistenţă

  Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante pentru a preveni deșirarea.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

  Cum să îmbrăcați copiii pe pârtie?

  Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 100% Poliamidă Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, vreme rece, în toate condițiile ce pot fi întâlnite în timpul practicării de schi. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri