Pantalon schi 580 Alb Damă

34999 LEI
8556776

Produs conceput pentru schi pe pârtie, practicare consecventă. Pantalon călduros, prevăzut cu o membrană impermeabilă.

În afară de a fi impermeabil, acest pantalon de schi asigură confort termic: umplutură din vatelină, bodymapping respirant și fermoare de ventilare.

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană 10 000 mm și cusături etanşe.

Căldură

Izolare termică din vatelină. Temperatură de confort -6°.

Respirabilitate

Material respirant, interior din mesh, fermoare de ventilare.

Hidrofobie

Material exterior tratat hidrofob.

Reglabil

Talie reglabilă, cu arici și bretele. Găici curea.

Buzunare

4 buzunare închise: 2 buzunare pentru mâini, 1 buzunar la spate.

Utilizare ușoară

Capsă pentru lărgirea părții inferioare a pantalonului.

Libertate de mișcare

Material principal extensibil, căptușeală foarte flexibilă.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură ?

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60 g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Cum este măsurată temperatura de confort?

Testăm toate produsele noastre în laborator, pentru a oferi o valoare indicativă asupra valorii de confort. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.Măsura indicată este temperatura exterioară la care persoanelor care au testat produsele nu le-a fost nici cald, nici frig. Această temperatură resimțită diferă în funcție de intensitatea activității, dar și de metabolismul fiecăruia.

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie.

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm de apă.Pentru practicarea de schi, vă recomandăm materiale cuprinse între 3 000 mm - 20 000 mm.
În plus, la Decathlon, testăm produsel noastre impermeabile în laborator.Nota acestui produs este 3/5.

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil.Pentru validarea impermeabilităţii, geaca a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, produsul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi la baza picioarelor pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere sau de zăpadă, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul poartă mărimea M și măsoară 175 cm.
Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 67 cm
Circumferință șolduri: 99 cm
Circumferință piept: 90 cm.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon schi 580 Alb Damă
Pantalon schi 580 Alb Damă
Pantalon schi 580 Alb Damă
Pantalon schi 580 Alb Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
37,56 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre