WEDZE

Pantalon schi 500 Călduros Regular Negru Bărbați

26999 RON
Ref. : 8545714

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Datorită membranei de 10000 mm, vă bucurați de schi pe pârtie, indiferent de condițiile meteo.

În afară de a fi impermeabil și călduros, acest pantalon permite reglarea căldurii, grație fermoarelor de ventilare, pentru a vă bucura de zile frumoase la schi.

Culoare: Negru

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
 • XXL Produs indisponibil online momentan
+ 269 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături parțial etanşe.

  Căldură

  Vatelină 60 g/m². Temperatură de confort de -11°C.

  Respirabilitate

  Material respirant și fermoare de ventilare.

  Hidrofobie

  Material exterior tratat hidrofob.

  Reglabil

  Talie reglabilă prin bandă cu arici. Găici pentru curea.

  Buzunare

  3 buzunare închise: 2 buzunare pentru mâini, 1 buzunar la nivelul feselor.

  Informații tehnice

  Care sunt elementele care asigură căldură ?

  Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60 g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce reține, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

  Cum este măsurată temperatura de confort ?

  Testăm toate produsele noastre în laborator, pentru a oferi o valoare indicativă asupra valorii de confort. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.Măsura indicată este temperatura exterioară la care persoanelor care au testat produsele nu le este nici cald, nici frig. Această temperatură resimțită diferă în funcție de intensitatea activității, dar și de metabolismul fiecăruia.

  Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

  Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este esențială pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

  Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm de apă.Pentru practicarea de schi, vă recomandăm materiale cu valori cuprinse între 3 000 mm - 20 000 mm.În plus, la Decathlon, testăm produsele noastre impermeabile în laborator.Nota acestui produs este 3/5.

  Rezistență la intemperii

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil.Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

  La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

  Reactivarea hidrofobiei pantalonului

  Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, produsul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

  Ce înseamnă un pantalon respirant?

  Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 500 are un RET de 11. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

  Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie.

  Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

  Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

  Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi la baza picioarelor, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere sau de zăpadă, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

  Croiala pantalonului 500

  Croiala Regular permite purtarea pantalonului în combinație cu o pereche de colanți tehnici.

  Spălarea pantalonului

  Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

  Reparație produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. Însă dacă nu putem repara produsul (defect de fabricație), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 185 cm.Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 84 cm

  Înălțime între picioare: 86 cm
  Șold: 101 cm

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri