WEDZE

Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați

67999 RON
Ref. : 8737972

Produs conceput pentru schi freeride (intensitate ridicată). Asigură confort!

Asigură o protecție maximă, pentru confort optim. Absența strângerii la nivelul taliei asigură libertate de mișcare. Sigur îl vei aprecia dacă îl încerci!

Culoare: Bej

 • S Produs indisponibil online momentan
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 679 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe.

  Respirabilitate

  Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei: RET12. Fermoare de ventilare.

  Libertate de mișcare

  Genunchi preformați și material stretch, care asigură libertate de mișcare.

  Căldură

  Material impermeabil. Pentru căldură, trebuie să purtați și un al 2-lea strat.

  Durabilitate

  Material rezistent și întărituri în partea inferioară.

  Buzunare

  Buzunar la piept, 2 buzunare pe coapsă, securizate cu fermoar impermeabil.

  Utilizare ușoară

  Îmbrăcare rapidă. Fermoar lateral pentru a merge la toaletă. Bretele ajustabile.

  Depistare ușoară

  Sistem Recco®, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

  Imagini

  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați
  Salopetă Schi FR 900 Bej Bărbați

  Informații tehnice

  Informații produs

  Acest produs a fost conceput pentru etanșeitate maximă.Material extensibil în jurul abdomenului, pentru libertate de mișcare.Sigur îl vei aprecia dacă îl încerci!

  Funcții complementare

  Fermoar lateral mare, pentru a garanta o deschidere mare în timpul pauzelor pentru mers la toaletă.Întărituri din material foarte rezistent. Fermoar de ventilare Bretele ajustabile.

  Buzunare

  3 buzunare: două buzunare pe coapse, securizate, cu fermoare waterproof, dintre care unul este prevăzut cu un buzunar plasă pentru telefonul mobil.Buzunar larg, la abdomen, pentru DVA.

  Croială

  Genunchii preformați asigură libertate de mișcare. Acestă geacă este concepută din 2 materiale,pentru a garanta fluiditate și libertate de mișcare.

  Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 2-3 straturi de haine.În caz de temperaturi mai ridicate, vă recomandăm să purtați o pereche de colanți respiranți, care să asigure căldură și o bună evacuare a transpirației. Dacă este puțin mai frig, puteți purta și șortul FR 900, păstrând același nivel de respirabilitate. În caz de temperaturi scăzute, puteți purta ambele straturi pe dedesubt, fără a fi compromisă respirabilitatea.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (se recomandă la fiecare 3 spălări). Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

  Impermeabilitate

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 15 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 15 000 mm de apă.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

  Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Membrana este o peliculă din plastic foarte subțire (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul că este flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

  Impermeabilitate/test duș

  Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat, în cazul anumitor deteriorări. Acest produs poate fi reparat, în anumite cazuri. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă nu putem repara produsul (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO®?

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Alegerea corectă a mărimii

  Modelul poartă mărimea L și are înălțimea de 1,80 m. Măsurile sunt următoarele: Talie: 85 cm.
  Circumferință șolduri: 100 cm.
  Circumferință piept: 100 cm.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte superioară - Material principal 93% Poliamidă, 7% Elastan Material principal 98% Poliamidă, 2% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  Purtarea unui strat 2 este esențială pentru un confort termic.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Aprobat de

  O echipă de clienți, colaboratori Decathlon, ambasadori practicanți de schi freeride.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri