Pantalon Dans Modern ajustabil Negru Damă

5699 LEI
8582547

Produs conceput pentru dans modern. Pantalonul are croială dreaptă și mulată în partea de jos, pentru practicanții de dans modern și contemporan de orice nivel.

Pantalon confortabil de dans. Talia și baza elastică, precum și imprimeul subtil, se ajustează perfect pentru a vă putea exprima liber.

Culoare:

Negru

Mărime:
2XS / W24 L30
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 56 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Elastanul și croiala amplă oferă o mare libertate de mișcare.

Reglabil

Talie reglabilă.

Fineţe la atingere

Material moale, din 60% bumbac, ce asigură confort.

Polivalență

Baza elastică adaptează lungimea pantalonului în funcție de preferințe.

Informații tehnice

Noutate: cordon de strângere

Pantalonul se adaptează conformației oricărei practicante, datorită taliei și bazei elastice a pantalonului. Mai multă modularitate, pentru a putea personaliza ținuta de dans modern și să dansezi în deplină libertate!

Cum îmi personalizez pantalonul de dans modern?

Fiecărui dansator îi place să-și personalizeze ținuta de dans. Reglează pantalonul de dans în funcție de preferințe: un singur picior ridicat sau amândoi, deasupra sau sub genunchi, afirmă-ți gusturile și personalitatea!

Ce purtăm cu un pantalon negru pentru cursurile de dans?

Pantalonul negru pentru dans modern se asociază perfect cu un top larg sau mulat. Ești liberă să-ți personalizezi ținuta: îți poți bluza topul cu ajutorul taliei elastice sau poți opta pentru un crop top mulat. Totul este posibil. Nu ezita să porți genunchiere. Vor trece neobservate pe sub pantalon.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 60% Bumbac, 40% Polietilenă tereftalată

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Dans Modern ajustabil Negru Damă
Pantalon Dans Modern ajustabil Negru Damă
Pantalon Dans Modern ajustabil Negru Damă

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
13,12 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii