Pantalon Impermeabil Golf RW500 Bleumarin Copii

24999 LEI

Produs conceput pentru golf pe vreme cu ploaie. Pantalon impermeabil.

Menține pielea uscată! Pantalonul impermeabil Rain Weather vă protejează timp de 4h și vă oferă tot confortul de care aveți nevoie pentru parcursul și competițiile de golf.

Culoare: Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Vă menține uscat timp de 4 ore datorită materialului impermeabil și etanș.

Libertate de mișcare

Croială specifică pentru copii, care asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant, ce menține pielea uscată.

Lejeritate

Material 2 straturi, foarte ușor.

Discreție sonoră

Material silențios pentru a te putea mișca în voie.

Informații tehnice

Pantalonul de golf RW

Ploaia este un adevărat obstacol pentru un practicant de golf. Ne-am propus să concepem un pantalon ce permite practicarea golfului chiar și pe vreme ploioasă. Toată lumea din echipa noastră a participat la conceperea ei. Calități impermeabile, fără a pierde din vedere celelalte nevoi pentru jucătorii de golf. Ținută sobră, atletică, modernă.

Povestea unui pantalon impermeabil

"Pentru a concepe acest pantalon, lucrăm cu specialiștii în ploaie de la Decathlon, care ne oferă expertiza lor”. Sophie, șef de produs. Rezultatul este un pantalon impermeabil și hidrofob, ce permite practicarea golfului timp de 4 ore atunci când plouă, fără a vă uda. Materialul din 2 straturi și cusăturile/fermoarele sunt etanșe. Design simplu. ”Cu cât sunt mai puține cusături, cu atât jacheta este mai impermeabilă.”Ludivine, inginerul de produs

Confort

Golful este un sport care implică multă mișcare și dinamism. Materialul ales permite o croială mai potrivită pentru golf și este confortabil chiar și purtat ca supra-pantalon. Forma cambrată asigură o foarte bună libertate de mișcare. Pentru mai mult confort, partea de jos a piciorului este prevăzută cu scratch și fermoar. Astfel, pantalonul se poate dezbrăca fără a vă descălța.

Recomandări de întreținere

Pentru a profita cât mai mult timp de calitatea hidrofobă și impermeabilă a ținutei Rain Weather, recomandăm spălarea cu apă a urmelor de noroi și spălarea la mașină numai atunci când este cu adevărat necesar. Clătiți din abundență și lăsați să se usuce în aer liber. Pentru a reactiva hidrofobia materialului, se poate introduce pantalonul deja uscat în uscătorul de rufe, la programul scurt, pentru materiale sintetice.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri