Pantalon de trening călduros 100 Fitness Negru Bărbați

4999 LEI
8543998

Produs conceput pentru fitness, dar și pentru activitățile de zi cu zi. Asigură libertate de mișcare și confort termic datorită materialului din molton.

Majoritatea fibrelor sunt din bumbac și asigură elasticitate și confort. Croială dreaptă, mai strânsă la bază. 2 buzunare laterale.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Material ce asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Asigură confort și flexibilitate datorită materialului din bumbac și poliester.

Informații tehnice

Produs de bază indispensabil

Produs de bază, indispensabil în garderoba ta. Croială dreaptă, simplă și eficientă. Ușor de asortat, pentru mai multe ținute de zilnice. Produs sportiv potrivit pentru toate activitățile de zi cu zi!

ASIGURĂ CONFORT

Asigură design modern! Produs trendy! Și noi! Design realizat de echipa noastră. Așa a luat naștere gama noastră! Gamă ce asigură confort!

3 MOTIVE SĂ PURTAȚI CROIALA DREAPTĂ

Pantalon de trening. Design modern. Croială dreaptă!
Design modern. Pantalon de trening cu design modern. 3 motive pentru care să alegeți acest produs: croiala dreaptă ce asigură libertate de mișcare; croiala dreaptă ce acoperă gleznele și permite mișcarea materialului în timpul deplasării; asigură confort.
Nu v-am convins?

GREUTATE MATERIAL

Greutatea materialului: 215 g/m².

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 58% Polietilenă tereftalată, 42% Bumbac Buzunar 100% Bumbac

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele în privința calității produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
19,6 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre