DOMYOS

Pantalon de trening 120 Baby Gym Bleumarin Copii

3999 RON
Ref. : 8669469

Produs conceput pentru baby gym. Pantalon confortabil și moale, călduros și rezistent, cu elastic în zona gleznelor și în zona în taliei.

Vă îngrijorați că pantalonii îi vor cădea în timp ce se joacă? Echipa de producție a găsit o soluție! Un pantalon cu susținere în talie și la nivelul gleznelor.

Culoare: Bleumarin / Eggshell

 • 76-81cm 18L Produs indisponibil online momentan
 • 82-88cm 24L undefined
 • 89-95cm 2-3A undefined
 • 96-102cm 3-4A undefined
 • 103-112cm 4-5A undefined
 • 113-122cm 5-6A undefined
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajută la dezvoltarea autonomiei

  Pantalon ușor de îmbrăcat.

  Căldură

  Interiorul din molton oferă confort termic.

  Extensibilitate

  Material extensibil, pentru a asigura copilului libertate de mișcare.

  Fineţe la atingere

  Material din molton, moale și confortabil, pentru cel mic.

  Acoperire

  Lungimea asigură acoperire optimă.

  Stabilitate

  Asigură căldură datorită taliei elastice.

  Imagini

  Pantalon de trening 120 Baby Gym Bleumarin Copii
  Pantalon de trening 120 Baby Gym Bleumarin Copii

  Informații tehnice

  Testarea produselor

  Atunci când ne concepem produsele, alegem materialele și vopseaua care nu reprezintă niciun risc pentru cei mici, precum și accesorii (nasturi, șnururi, strasuri), ce nu pot fi ingerate. Vrem să ne asigurăm că materialele noastre nu sunt nocive în cazul în care sunt ingerate de către cei mici. Plecând de la norme, siguranța copiilor este prioritatea noastră. Aceste mici detalii fac difrența!

  Dezvoltarea copilului

  Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a înțelege mecanismele de autonomie ale copiilor și să răspundem acestor nevoi prin produsele noastre. „Provocarea este să-l ajutăm pe copil să nu se descurajeze. Trebuie să putem să-i propunem acțiuni care sunt în sfera posibilului, pentru a-i permite să repete, formându-și un automatism, astfel încât să generalizeze gesturile” explică Agathe, psihomotrician.

  Cum îl ajutăm pe cel mic să capete autonomie?

  Cum se reflectă sfatul specialistului în produs? Prin îmbrăcămintea cu fermoare ușor de închis, un guler mai larg pentru a se îmbrăca singur, fără a rămâne blocat în aceasta, repere vizuale pentru îmbrăcare ușoară.Toate acestea pentru ca micuțul să dobândească, încetul cu încetul, mecanismele de autonomie, dar și pentru a-l ajuta să se îmbrace ca un om mare.

  Produs conceput pentru baby gym.

  Ce este baby gym?
  Cheia pentru a deveni un campion este baby gym, care îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile psihomotorii, oferindu-i, de asemenea, o sursă de divertisment.
  Accesibil copiilor de la 1 an la 6 ani, această disciplină ludică este practicată sub formă de parcurs construit cu echipament adaptat.

  Beneficiile baby gym-ului

  Copilul tău practică baby gym? Baby gym-ul este o disciplină ludică, ce favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor. Copilul învață să-și mențină echilibrul, să-și coordoneze mișcările, își dezvoltă motricitatea și își cunoaște corpul. Astfel, capătă încredere în forțele proprii.

  Care este echipamentul potrivit pentru baby gym?

  Produsele Domyos pentru copii: tricou, pantalon de trening, colanți și hanorac. Obiectivul: echipamentul asigură libertate de mișcare. În funcție de nivelul de performanță, echipamentul este disponibil în mai multe grade de tehnicitate.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 50% Bumbac, 47% Poliester, 3% Elastan Material reiat 96% Bumbac, 4% Elastan

  TESTE

  Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A se călca la maximum 110°C - fără aburi

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri