Ochelari schi/snowboard G 140 Vreme Frumoasă Alb Copii/Adulți

5999 LEI

Produs concepuț pentru schi/snowboard. Lentilă dublă, cu tratament anti-aburire, pentru vizibilitate optimă pe vreme frumoasă.

Ochelarii de schi G 140 S3 asigură vizibilitate pe orice vreme. Protejează de 100% UV.

Culoare: Alb
Mărime: Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

100 % anti-UV. Lentile maro, pentru vizibilitate pe orice vreme.

Capacitate de limitare a condensului

Tratament anti-aburire, lentilă dublă.

Câmp vizual

Lentilă cilindrică și câmp vizual esențial.

Confort

Elementele din spumă şi materialul textil asigură confort.

Stabilitate

Elastic lat 40 mm.

Reglabil

2 catarame pentru reglarea rapidă a lungimii elasticului.

Compatibilitate

Formă adaptată la căștile Wedze.

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentile S3 SUN

S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârșitul zilei, când lumina scade. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Tratament anti-aburire Essentiel

Tratament " ESSENTIEL" anti-aburire, aplicat pe lentila dublă. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orificiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră.

Lentile duble

Lentilă dublă, ce reduce formarea condensului.Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară este tratată anti-aburire.

Lentilă cilindrică

Lentilă dublă de formă cilindrică, exterior din policarbonat, interior din celuloză propionat, decupate după forma ochelarilor.

Câmp vizual ESSENTIEL

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii de schi G 100 sunt prevăzuți cu un câmp vizual "ESSENTIEL", care asigură o vizibilitate de confort și siguranță. Asigură vedere bună pe laterale.

Compatibilitate cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Ochelarii de schi G 140 mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 135 mm. Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţele ochelarilor de vedere.

Bandă

Elastic poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm.

Norma CE EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană, pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă ambele 2 norme.

Evită formării aburului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, peste 56 de cm alegeţi mărimea L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru 100% Poliuretan termoplastic Lentile 60% Policarbonat, 40% Acetat de celuloză Bandă elastică 36% Cauciuc, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sfaturi: depozitaţi ochelarii într-o husă Wed'ze după utilizare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de concepere, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri