Ochelari schi/snowboard G 100 S3 Vreme Frumoasă Negru Copii/ Adulți

6499 LEI

Produs conceput pentru schi pe vreme frumoasă. Lentilă dublă și tratament anti-aburire, pentru vizibilitate optimă.

Ochelarii de schi G100 S3 asigură vizibilitate pe orice vreme. Protejează de 100% din razele UV.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

100 % anti-UV. Lentilă S3 maro, pentru vizibilitate pe vreme însorită și înnorată.

Capacitate de limitare a condensului

Tratament anti-aburire, lentilă dublă.

Câmp vizual

Lentilă cilindrică și câmp vizual esențial.

Confort

Elemente din spumă ergonomică.

Stabilitate

Elastic lat de 40 mm.

Reglabil

1 cataramă de reglare a elasticului.

Compatibilitate

Formă adaptată la căștile Wedze.

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN -174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentile S3 SUN

S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârșitul zilei, când lumina scade. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Tratament anti-aburire

Tratament „ESSENTIEL” anti-aburire, aplicat pe lentila dublă. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orificiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră. A se usca ochelarii după fiecare utilizare.

Lentile duble

Lentilă dublă, ce reduce formarea condensului.Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară este tratată anti-aburire.

Lentilă cilindrică

Lentilă dublă de formă cilindrică, exterior din policarbonat, interior din celuloză propionat, decupate după forma ochelarilor.

Câmp vizual

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii de schi G 100 sunt prevăzuți cu un câmp vizual „ESSENTIEL”, care asigură o vizibilitate de confort și siguranță. Asigură vedere bună pe laterale.

Compatibilitate cască de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate ochelari de vedere

Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţele ochelarilor de vedere. Ochelarii de schi G 100 mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 135 mm.

Bandă

Elastic poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm.

Norma EN -174 și ANSI

Norma EN -174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană, pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă aceste 2 norme.

Evitarea condensului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă să lăsați la uscat ochelarii de schi în timpul nopții, pentru a îndepărta orice urmă de umiditate.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de circumferinţa capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, peste 56 de cm alegeţi mărimea L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 60% Policarbonat, 40% Acetat de celuloză Cadru/ Șasiu 100% Poliuretan termoplastic Dry Top 36% Cauciuc, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în etui după fiecare utilizare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: în toate situaţiile care pot fi întâlnite la schi.Echipele de concepere, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri