QUECHUA

Ochelari de Soare Polariza╚Ťi Drume┼úie la munte MH120A Categoria 3 Negru Adul┼úi

8999 RON
Ref. : 8615943

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte, practicare ocazional─â. Ochelari de soare u╚Öori.

Lentilele anti-UV blochează 100% razele dăunătoare și categoria 3 vă protejează de efectul de orbire. Tehnologia lentilelor polarizante permite distingerea mai bună a reliefurilor și constrastelor.

Culoare: Gri carbon / Gri carbon

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 89 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Polarizant

Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.

Protec╚Ťie solar─â

Lentile categoria 3 - filtru 100% UV: ideale pe vreme însorită.

Lejeritate

Cântăresc doar 21 g.

Stabilitate

Capetele bra╚Ťelor sunt din material flexibil: asigur─â stabilitatea ochelarilor.

Acoperire

Acoperire optim─â: protejeaz─â ochii de v├ónt, intemperii ┼či impurit─â┼úi.

Durabilitate

Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent. Garanţie 2 ani.

Compatibilitate

Compatibili cu banda de sus╚Ťinere MH ACC 100 L (4145874) ╚Öi 500 L (4174684).

Informa╚Ťii tehnice

Protec╚Ťie Anti UV

La ce ajut─â materialul anti-UV?
Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Polarizare

Potrivi╚Ťi pentru activit─â╚Ťile ├«n natur─â!Lentilele polarizate intensific─â culorile ╚Öi sporesc contraste ╚Öi reliefuri.
Ele ofer─â o protec╚Ťie foarte bun─â ╚Öi un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 ax─â, ╚Öi, de asemenea, protejeaz─â de efectul de orbire. prin t─âierea razelor care se reflect─â pe o suprafa╚Ť─â orizontal─â (ap─â, z─âpad─â etc.). Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

Reducerea efectului de orbire

Clasificarea lentilelor colorate ├«n func╚Ťie de normele ISO 12312-1: Categoria 1: lentile u╚Öor colorate, pentru luminozitate sc─âzut─â. Categoria 2: lentile mediu colorate, pentru luminozitate medie.Categoria 3: lentile ├«nchise la culoare, pentru luminozitate puternic─â (mare ╚Öi munte).├Äntre 82% ╚Öi 92% din lumina vizibil─â este absorbit─â. - Categoria 4: lentile foarte ├«nchise la culoare, pentru luminozitate foarte puternic─â (altitudini mari).├Äntre 92% ╚Öi 97% din lumina vizibil─â absorbit─â

De re╚Ťinut

Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
╚śti╚Ťi c─â, chiar dac─â lentilele sunt zg├óriate, protec╚Ťia UV nu scade, efectul de oglind─â este pur estetic.Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru culoarea ochelarilor no╚Ötri de soare.Fie c─â sunt gri, maro, sau colorateÔÇŽ pute╚Ťi alege ochelarii ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele, ve╚Ťi fi proteja╚Ťi indiferent de culoare.

Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru 100% Poliamid─â Lentile 100% Policarbonat

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Calitatea vederii depinde de buna ├«ntre┼úinere a ochelarilor. Tocul este folositor! Depozitarea ├«n interiorul lui, ├«i fere┼čte de zg├órieturi, ┼čocuri ┼či deteriorare.

Restric╚Ťii de utilizare

Lentilele polarizante pot afecta cititul pe ecrane.

TESTE

To┼úi ochelarii no┼čtri de sport sunt testa┼úi ├«n laboratorul DECATHLON ┼či ├«n condi┼úiile de utilizare pentru care ace┼čtia au fost concepu┼úi. Echipele de concepere, ┼čefii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â ochelarii de sport corespund perfect utiliz─ârii pe teren.

Aprobat de

Corespund normei ISO 12312-1UV400.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se cur─â╚Ťa ochelarii cu produse potrivite: pe baz─â de microfibre sau spray pentru cur─â╚Ťare (produse ORAO)..

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri