QUECHUA

Ochelari de Soare Drumeție MH K140 Categoria 3 Gri-Verde Copii 4-8 ani

5499 RON
Ref. : 8615913

Produs conceput pentru a proteja de soare în timpul drumeţiilor la munte.

Lentilele anti-UV100% blochează razele nocive, pentru a proteja ochii copiilor. Lentile de categoria 3.

Culoare: Albastru marin / Roz cuarț

Ridicare gratuită din magazin

+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  Filtru 100%UV - lentile categoria 3: ideale pe vreme însorită.

  Lejeritate

  Cântăresc doar 20 g.

  Stabilitate

  Forma braţelor garantează susținere la purtare.

  Durabilitate

  Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent.

  Imagini

  Ochelari de Soare Drumeție MH K140 Categoria 3 Gri-Verde Copii 4-8 ani

  Informații tehnice

  Protecție Anti UV

  La ce ajută materialul anti-UV?
  Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

  Orbire

  Clasificarea lentilelor colorate în funcție de normele ISO 12312-1: Categoria 1:lentile ușor colorate, pentru luminozitate redusă. Categoria 2:lentile mediu colorate pentru luminozitate medie. Categoria 3: lentile închise la culoare, pentru o luminozitate puternică (la mare și la munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă absorbită - Categoria 4:lentile foarte închise la culoare, pentru o luminozitate foarte puternică, (altitudini montane mari).Între 92% și 97% din lumina vizibilă absorbită

  Informații lentile

  Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
  Știți că, chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, efectul de oglindă este pur estetic.Același lucru este valabil și pentru culoarea ochelarilor noștri de soare.Fie că sunt gri, maro, sau colorate… puteți alege ochelarii în funcție de preferințele, veți fi protejați indiferent de culoare.

  Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru/ Șasiu 100% Poliamidă Lentile 100% Policarbonat

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Tocul este folositor! Depozitarea în interiorul lui, îi fereşte de zgârieturi, şocuri şi deteriorare.

  Restricții de utilizare

  Nu vă uitaţi cu ochelarii direct către soare.

  TESTE

  Toţi ochelarii noştri de sport sunt testaţi în laboratorul DECATHLON şi în condiţiile de utilizare pentru care aceştia au fost concepuţi. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării pe teren.

  Aprobat de

  Corespund normei ISO 12312-1UV400.

  Recomandări de întreținere

  A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri