Ochelari de înot SPIRIT Mărimea L Lentile tip oglindă Negru-Albastru

7999 LEI
8617188

Produs conceput pentru înot (nivel mediu).

Construcție ultra flexibilă și câmp de viziune optim: ochelarii SPIRIT sunt însoțitorii perfecți pentru a înota mai mult, mai departe, fără nicio grijă.

Culoare:

Negru / Albastru închis / Turcoaz

Mărime:
L
Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate de limitare a condensului

Ochelari cu tratament anti-aburire.

Polarizant

Filtrează toate reflexiile parazite.

Câmp vizual

Câmp de viziune între 140-160°.

Stabilitate

Construcție flexibilă, pentru susținere optimă.

Reglabil

Reglaje laterale și strap dublu.

Etanşeitate

Limitează intrarea apei în interior.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori precum diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate etcUzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei ochelarilor la conformația feței.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă după o ușoară aspirare ochelarii se susțin singuri pe față, atunci ați ales mărimea potrivită. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Model disponibil pe mărimile S şi L.

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere - precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar), scufundându-i în apă. - să evitați jetul puternic de apă direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor).
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.
- să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului de practicare și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate. Ochelarii SPIRIT sunt disponibili cu mai multe variante de lentile.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Tehnologie polarizantă

Lentila oprește razele indirecte (reflexii pe zăpadă, mare sau nisip).Aceste reflexii parazite sunt limitate, pentru a evita orbirea.
Atenție: cu lentile polarizate, este mai dificil să citiți ecranul telefonului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 100% Policarbonat Ramă 50% Policarbonat, 50% Termosplatic polietilenă (TPE) Garnitură 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Strap 100% SILICONE

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în ambalajul inițial după depozitare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

TESTE

Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.

Aprobat de

Marcajul CE: atestă că ochelarii de protecție sunt conformi exigențelor esențiale ale directivei europene care îi privesc și satisfac procedurile de certificare care li se aplică.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri