FORCLAZ

Muesli mic dejun trekking Ciocolată -100g

2499 RON
Ref. : 8553378

Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult. 120 g.

397 kcal de energie la 100 g (deshidratat).Greutate finală produs rehidratat: 200 g.Se poate rehidrata la rece.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Preparare rapidă (3/5 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

  Aport energetic

  397 Kcal penru 100 g de produs deshidratat, 200 g rehidratat.

  Transportare ușoară

  Dimensiune plic 15 x 15 x 2,5 cm. Greutate 120 g.

  Polivalență

  Posibilitate de rehidratare la rece.

  Imagini

  Muesli mic dejun trekking Ciocolată -100g

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare

  Deschideți pliculețul, astfel încât să obțineți o formă asemănătoare unei farfurii adânci. Adăugați 100 ml de apă caldă sau fierbinte, apoi amestecați cu o lingură și închideți. Agitați de câteva ori cât lăsați la rehidratat. Așteptați 3-5 minute. Deschideți, agitați din nou înainte de a consuma. Este posibil să se rehidrateze la rece, de exemplu cu lapte, apoi este necesar să se acorde mai mult timp.

  Cel mai bun muesli:

  Am ales acești fulgi de cereale (grâu, secară, ovăz) cu origine din Franța sau Germania. Laptele este produs în Franța. Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landa.

  Dimensiuni şi greutate

  Greutate rehidratat: 200 gr
  Greutate uscat : 100 g
  Dimensiuni: 15 x 15 x 2,5 cm
  Greutate totală: 120 g cu ambalaj

  Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

  Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.1 kg
  Greutate totală

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Produs deshidratat, pentru muesli cu ciocolată. Ingrediente: Ingrediente : Fulgi de cereale 59% (BLE*, AVOINE*, SEIGLE*) origine : France / Allemagne, pépites de chocolat 12% (Pâte de cacao, sucre, beurre de cacao) origine : non UE, LAIT écrémé 10% origine : Fulgi de cereale 59% (GRÂU*, ovăz, SECARĂ*, fulgi de ciocolată 12% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao), lapte cu 10% grăsime, zahăr 10%, cereale cu ciocolată (ciocolată 84% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, grăsimi din lapte, emulgatori: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) origine : non UE, céréales croustillantes (farine de BLE*, sucre, farine de malt de BLE*, amidon de BLE*, poudre à lever: E500ii, sare, unt de cacao, arome naturale de vanilie, sirop de glucoză, zahăr, agenți de îngroșare: gumă arabică, amidon modificat, grăsime de palmier)), semințe de in 4,0%, cacao 0,5%. non UE.* Conține GLUTEN Poate prezenta și urme de : SULFIȚI, ȚELINĂ, PEȘTE, CRUSTACEE, MOLUȘTE, OU, SUSAN, SOIA, FRUCTE CU COAJĂ.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat.

  TESTE

  Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

  Aprobat de

  Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Produs aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri