Produs vândut de partener Marketplace
ZIPRO

Zipro yoga mat 6mm negru cu curea

35600 RON
43500 RON -18%
*De la 15.07.2024 până la 30.07.2024

Covora╚Öul de exerci╚Ťii din cauciuc natural poate fi folosit ├«n mai multe scopuri. Cu el, pute╚Ťi transforma orice zon─â din casa dvs. ├«ntr-o zon─â de exerci╚Ťii fizice!

Culoare: Negru

183cm

Vândut și expediat de Morele RO

Beneficii:

Descriere

Covora╚Ö din cauciuc natural - partenerul t─âu de exerci╚Ťii zilnice

Covorașul din cauciuc natural este un accesoriu excelent pentru antrenamentele zilnice în confortul casei dumneavoastră. Yoga este o modalitate excelentă de a vă întinde corpul, dar și de a vă relaxa după o zi plină.

Covorașul este fabricat din cauciuc natural de înaltă calitate, capabil să reziste la multe antrenamente intense. Durabilitatea provine din grosimea covorașului, acesta având o grosime de 5 milimetri.

Mare, neretractabil, antiderapant - a╚Öa po╚Ťi descrie pe scurt Cauciucul natural, prietenul t─âu pentru exerci╚Ťiile de zi cu zi.

Utilizarea unui covoraș din cauciuc natural
Covora╚Öul pentru exerci╚Ťii din Cauciuc Natural poate fi folosit ├«n mai multe scopuri. Datorit─â acestuia, pute╚Ťi transforma orice zon─â din cas─â sau apartament ├«ntr-o zon─â de exerci╚Ťii fizice! Ave╚Ťi grij─â de condi╚Ťia dumneavoastr─â fizic─â cu un covora╚Ö de cauciuc natural de calitate superioar─â!

Relaxare calm─â sau exerci╚Ťii intensive acas─â? Le pute╚Ťi face pe toate cu acest set, deoarece ├«n pachet primi╚Ťi ╚Öi o curea de yoga.

V─â pute╚Ťi antrena multe p─âr╚Ťi ale corpului pe acest covora╚Ö sigur, a╚Öa c─â de ce s─â nu ├«ncepe╚Ťi acum?

Rezultate și mai bune

  • V─â protejeaz─â corpul ╚Öi v─â ofer─â echilibru,
  • nu alunec─â ╚Öi nu se rostogole╚Öte.

De înaltă calitate

  • Covora╚Ö fabricat din cauciuc natural,
  • are o suprafa╚Ť─â pl─âcut─â la atingere, care este u╚Öor de cur─â╚Ťat.

Suport suplimentar

  • Vine cu o curea special─â,
  • cureaua faciliteaz─â depozitarea ╚Öi transportul covora╚Öului.

Avantajele alegerii unui covora╚Ö pentru exerci╚Ťii fizice
Cel mai important aspect este siguran╚Ťa - covora╚Öul de exerci╚Ťii este mare ╚Öi, de asemenea, antiderapant. ├Än timpul antrenamentului, nu exist─â pericolul ca materialul s─â alunece pe suprafa╚Ťa pe care v─â ve╚Ťi antrena. Dup─â ce a╚Ťi terminat de relaxat, pute╚Ťi s─â rula╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â covora╚Öul ╚Öi, de asemenea, s─â ├«l depozita╚Ťi datorit─â curelei incluse.

Cauciucul natural nu ocup─â mult spa╚Ťiu ╚Öi este u╚Öor de p─âstrat curat. Un adev─ârat must have pentru orice sal─â de gimnastic─â de acas─â!
Exist─â mai multe argumente pentru a alege un covora╚Ö de exerci╚Ťii fizice. Este demn de remarcat faptul c─â produsul ZIPRO Natural Rubber este complet ecologic, deoarece cauciucul covora╚Öului este fabricat din arbore de cauciuc, a c─ârui cultivare nu degradeaz─â mediul ├«nconjur─âtor. Eco este la loc de cinste!

Informa╚Ťii tehnice

  • L─é╚ÜIME 68 cm
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 0,6 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 183 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LĂȚIME

68 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

0,6 cm

LUNGIME (în cm)

183 cm

STARE PRODUS

Produs nou