Produs vândut de partener Marketplace
ZIPRO

Bicicletă de Apartament electromagnetica Zipro Rave White Zwift Kinomap LCD

1.22900 RON
1.35700 RON -9%
*De la 07.05.2024 până la 22.05.2024

Vă veți adapta cu ușurință la condițiile dumneavoastră fizice și la nivelul de pregătire. Veți regla perfect șaua în două planuri - vertical și orizontal, precum și unghiul ghidonului.

Culoare: ALB

Fara marime

Vândut și expediat de Morele RO

Beneficii:

Descriere

Cel mai bun partener de antrenament
ZIPRO Rave va fi cea mai bună decizie pe care o puteți lua pentru a vă construi o zonă de activitate acasă. Echipamentul este un sprijin neprețuit în timpul antrenamentului de fitness sau în timpul procesului de slăbire. Convingeți-vă și vedeți singuri rezultatele. ZIPRO Rave oferă un sistem de rezistență magnetică în 32 de trepte, controlat de un computer. Sunteți liber să adaptați tipul de exerciții la propriile așteptări, de la mersul recreativ la cel mai solicitant.

Computer care vă sprijină în timpul antrenamentului
Preia controlul total al antrenamentului tău. Aici intervine calculatorul ZIPRO Rave. Cu ajutorul acestuia, poți verifica rapid și ușor fiecare aspect important al antrenamentului tău, cum ar fi durata, viteza, distanța parcursă, caloriile, pulsul, RPM sau WATT. Prin intermediul senzorilor de ritm cardiac încorporați în ghidon, computerul monitorizează cu ușurință intensitatea întregului antrenament. Merită menționat faptul că computerul oferă numeroase funcții, cum ar fi posibilitatea de a număra timpul, distanța, caloriile sau pulsul. În acest fel, vă antrenați în deplină cunoștință de cauză cu privire la starea corpului dumneavoastră. Aceasta este cheia pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Programe de antrenament multiple
ZIPRO Rave dispune de 11 programe de antrenament, 4 programe HRC și un program WATT, permițându-vă să beneficiați de soluții dovedite în drumul spre silueta de vis. Aveți propriile planuri? Nimic nu vă împiedică să le încărcați pe calculator. Memoria acestuia va stoca 3 programe de antrenament diferite, care vor fi 100% adaptate la dumneavoastră.

Șa de sport ergonomică
Confort complet în șezut datorită reglajului său vertical și orizontal.
Sistem de pedale inteligent și stabil.
ZIPRO Rave are în vedere siguranța în timpul antrenamentului tău. Pedalele de pe bicicletă sunt proiectate în așa fel încât alunecarea accidentală a picioarelor să nu fie o opțiune. Este demn de remarcat faptul că echipamentul dispune de un sistem inteligent de pedale.

Sistem de transport convenabil și simplu
Faceți exerciții fizice așa cum vă place, în locația pe care o alegeți. Când antrenamentul s-a terminat, puteți muta cu ușurință întreaga bicicletă cu ajutorul roților de transport.

Mâner complet reglabil.
Puteți regla în mod liber nivelul de înclinare al întregului ghidon. În acest fel, obțineți poziția corectă a corpului în funcție de tipul de mers (vertical pentru mersul pe timp liber, sau înclinat corespunzător pentru sprint).

Pedale antiderapante
ZIPRO Rave este echipat cu pedale, cu o suprafață antiderapantă. Pentru a obține cea mai bună stabilitate posibilă, acestea au curele reglabile. Picioarele tale nu vor aluneca niciodată de pe ele, chiar și în timpul celui mai intens antrenament.

Fă-ți antrenamentul și mai plăcut
ZIPRO Rave este echipat cu un suport pentru un dispozitiv electronic (de exemplu, smartphone). Prezența acestui accesoriu vă va permite, de exemplu, să urmăriți canalul YouTube preferat, să ascultați un podcast sau să ascultați muzică. Odată așezat, dispozitivul mobil rămâne bine fixat și, la fel de important, nu obstrucționează în niciun fel ecranul computerului. Acest lucru face ca antrenamentul să fie mai interesant și mai plăcut. În plus, Rave oferă compatibilitate prin Bluetooth cu aplicațiile Zwift și Kinomap.

Informații tehnice

 • Tip de alimentare Baterii
 • Număr de programe 11 programe
 • Tip de rezistență Rezistență electromagnetică
 • Greutate roată de inerție 5 kg
 • Număr de niveluri de rezistență 32.0
 • CU MÂNER Cu mâner
 • GREUTATE SPORTIV greutate < 120 kg
 • DEPLASARE Cu rotițe
 • LĂȚIME 52,5 cm
 • FRECVENȚĂ ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE
 • CARDIO Cu senzor cardio
 • CONECTIVITATE Compatibil(ă) cu un smartphone
 • ÎNĂLȚIME (în cm) 133 cm
 • LUNGIME (în cm) 104 cm
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • INTENSITATE Toate intensitățile
 • STARE PRODUS Produs nou
 • PLIABIL NU SE PLIAZĂ

Opinii clienți

Informații tehnice

Tip de alimentare

Baterii

Număr de programe

11 programe

Tip de rezistență

Rezistență electromagnetică

Greutate roată de inerție

5 kg

Număr de niveluri de rezistență

32.0

CU MÂNER

Cu mâner

GREUTATE SPORTIV

greutate < 120 kg

DEPLASARE

Cu rotițe

LĂȚIME

52,5 cm

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

CARDIO

Cu senzor cardio

CONECTIVITATE

Compatibil(ă) cu un smartphone

ÎNĂLȚIME (în cm)

133 cm

LUNGIME (în cm)

104 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

INTENSITATE

Toate intensitățile

STARE PRODUS

Produs nou

PLIABIL

NU SE PLIAZĂ