Produs vândut de partener Marketplace
W.P.E.

Mulineta W.P.E Ceybar CB-5000S Baitrunner, 7+1 rulmenti otel, corp grfit

27900 RON

Mulineta CB - 5000S Baitrunner, una din varfurile de productie ale companiei W.P.E este compusa din corp de grafit imbunatatit, bobina si maner construite din aluminiu si prelucrate CNC

Culoare: Gri închis / Negru

415 g

Vândut și expediat de SC MBA DREAM PARTY SRL

Beneficii:

Descriere

Mulineta CB - 5000S Baitrunner, una din varfurile de productie ale companiei W.P.E este compusa din corp de grafit imbunatatit, bobina si maner construite din aluminiu si prelucrate CNC, ce ofera incredere si anduranta pentru ani de pescuit. Raportul de transmisie 5.5:1 este conceput pentru a lupta impotriva pestilor mici cat si cei de dimensiuni uriase.

W.P.E CB - 5000S este o mulineta robusta ce impresioneaza in primul rand datorita angrenajelor puternice, putand face fata exemplarelor de talie mare! Corpul mulinetei este fabricat din grafit, rezistent la coroziune, ce protejeaza eficient angrenajele interne chiar si atunci cand sunt supuse unor tensiuni ridicate la torsiune, mentinand in acelasi timp si greutatea redusa a tamburului.

Mulineta este echipata cu sistem de transmisie fluent si precis, 8 (7+1) rulmenti din otel inoxidabili, tambur long-cast din aluminiu prelucrat CNC cu finisaj negru mat, un clips metalic de prindere a firului, raport de recuperare 5.1:1, galet cu buza "Pro Cast" (faciliteaza lanseuri la distanta)

One-Way Clutch Ball Bearing! Rulmentii One Way sunt ÔÇÄÔÇÄconceputi pentru a transmite cuplul intre arbore si carcasa intr-o singura directie si pentru a permite miscarea libera in directia opusaÔÇÄÔÇÄ!

Rotor de ultima generatie echipat cu contragreutate si echilibrare computerizata!

Conceputa pentru situatii extreme, mulineta este conceputa cu un design ce va atrage atentia inca de la prima vedere.

Sistemul de asezare a firului este una precisa, prevazuta cu sistemul ANTI-TWIST, va asigura lanseuri precise si la distanta, un aspect foarte important pentru multi dintre pasionatii acestei discipline.

Sistemul de franare este unul spectaculos, fiind pregatit sa faca fata celor mai dificile situatii posibile. Este compus dintr-un total de 6 saibe supradimensionate si permitand ajustarea rapida in doar cateva rotiri ale fluturelui!

Baitrunner-ul are doua reglaje: levierul care activeaza sau dezactiveaza manual aceasta frana si o rotita prin care pescarul regleaza forta, respectiv rezistenta pe care o opune pestelui atunci cand acesta ia fir.

Caracteristici:
Numar rulmenti: 8(7+1)
Corp din grafit rezistent la coroziune;
Tambur din aluminiu prelucrat CNC;
Warm Shaft System: este un angrenaj format dintr-un arbore spiralat (melc) care culiseaza pe o roata dintata;
Tambur rezerva: Nu;
Frana rapida: Da
Frana Baitrunner
Frana fata reglabila supradimensionata compusa dintr-un total de 6 saibe ;
Anti-Twist line roller - asezare micrometrica a firului;
Un clips inox de fixare a firului;
Rotor echilibrat pe computer;
Galet cu buza "Pro Cast";
Ax si pick-up din otel inoxidabil;
Manivela din Aluminiu prelucrat CNC;

Varianta:
CB-5000S
Raport de recuperare: 5.1:1;
Recuperare fir / tur de manivela: 70cm;
Greutate (specificatie producator): 416g.
Capacitate tambur 5000
0.285mm/185m;
0.31mm/160m;
0.33mm/140m.

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou