Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

SET TENIS DE MASA AJUSTABIL CU FILEU SI 3 MINGI VIRTUFIT

12900 RON
21900 RON -41%
*De la 16.04.2024 până la 15.05.2024

Joaca cele mai bune jocuri de tenis de masa cu acest set ajustabil. Potrivit pentru tineri si adulti si usor de instalat pe orice masa!

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Cu setul de tenis de masa reglabil VirtuFit puteti transforma orice masa intr-o masa de tenis. Setul de tenis de masa extensibil este potrivit pentru mesele care sunt de max. 170 cm latime si au un blat de masa de max. 6 cm inaltime. Prindeti partile laterale de masa si competitia poate incepe!

Mini setul de tenis de masa TT160 pe scurt:
Include un fileu, 2 palete, 3 mingi si o geanta de depozitare
Plasa reglabila pana la o lungime maxima de 170 cm
Usor de asamblat de catre o singura persoana
Fabricata din plastic robust si rezistent
Potrivita pentru blaturi de masa de max. 6 cm inaltime

Usor de instalat pe orice masa
Plasa de tenis de masa reglabila este foarte usor de instalat. Intindeti plasa peste masa si fixati partile laterale in jurul blatului mesei. Plasa are o lungime maxima de 170 cm, dar este ajustabila la lungimi mai mici. Puteti crea un teren de joc in cel mai scurt timp si jocul de tenis de masa poate incepe. Cand jocul se termina, totul poate fi depozitat in geanta de depozitare furnizata.

Tenisul de masa este pentru tineri si adulti
Tenisul de masa este un joc in care concentrarea si un timp de reactie bun sunt importante. Acest lucru face ca tenisul de masa sa fie un joc tactic si interesant. Surprinde-ti adversarul cu o lovitura inteligenta. Treceti de la rever si forehand, faceti diferenta intre lovituri dure si lovituri usoare si fortati adversarul sa faca o greseala. Cu setul de tenis de masa ajustabil de la VirtuFit puteti juca oriunde doriti.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici
Culoare: Negru, verde, rosu
Dimensiuni: 45 x 30 x 2.5 cm
Greutate: 0.8 kg

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou