Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

SET GANTERE CU SUPORT VIRTUFIT

20900 RON

Setul de gantere de inalta calitate. Pentru sporturi precum zumba, aerobic si body tuning.

Culoare: ALBASTRU

7000 g

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Setul de gantere din neopren VirtuFit cu suport contine trei perechi de gantere de inalta calitate, fabricate din fonta si acoperite cu un strat de neopren. Datorita formei hexagonale, aceste gantere sunt stabilie si nu se rostogolesc. Designul lor ergonomic si materialul neopren moale, dar antiderapant, asigura o prindere confortabila.

Ganterele sunt instrumente versatile, permitandu-va sa efectuati o varietate de exercitii. Desi nu sunt concepute pentru antrenamentele intense de forta, aceste gantere sunt extrem de utile pentru activitati precum zumba, aerobic sau tonifierea corpului. Ele contribuie la arderea caloriilor si la imbunatatirea rezistentei fizice.

Cu suportul inclus, acest set de gantere VirtuFit devine si mai practic, asigurandu-va ca aveti acces rapid la echipamentul de antrenament si ca acesta este bine organizat in spatiul dumneavoastra de exercitii. Astfel, puteti beneficia de toate avantajele acestor gantere intr-un mod eficient si comod.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici: Culori: Albastru, mov, rosu
Cod articol: VF02006
Dimensiuni pachet: 32,5 x 29,5 x 11,2 cm
Material: Fonta, Neopren
Greutate bruta: 7 kg

Informații tehnice

  • MATERIAL PRINCIPAL NEOPREN
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

MATERIAL PRINCIPAL

NEOPREN

STARE PRODUS

Produs nou