Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

SET FLEXOR MAINI CU STRAT DIN SPUMA VIRTUFIT GRIP STRENGTH TRAINER

2900 RON

Manere confortabile pentru mai multa aderenta si rezistenta!

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Cu VirtuFit Hand Squeezers, iti dezvolti puterea mainilor, aderenta si antebratele. Strânge muschiul din antebrat prin comprimarea flexorului cu o singura mana. Acest muschi furnizeaza forta cu care strangi si creste rezistenta prizelor tale.

Acest flexor este esential pentru sporturile in care aderenta joaca un rol crucial, cum ar fi alpinismul, tenisul, baseball etc. Flexorul este practic si usor de transportat. Forma ergonomica cu nervuri faciliteaza aplicarea fortei cu palma si degetele.

Poti efectua antrenamente cu doua flexoare diferite in acelasi timp sau sa faci exercitiul mai usor prin strangerea pe jumatate a unei gantere cu ambele maini si antrenarea doar cu ultima parte a miscarii. Alternativ, poti mentine flexoarele stranse pentru a-ti antrena rezistenta.

Maner Comfortabil
Flexorul VirtuFit are un strat gros de spuma pentru o prindere confortabila. Aceasta confera un antrenament mai placut si te ajuta sa iti mentii exercitiile pentru o perioada mai lunga de timp.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici:
Culoare: Negru
Dimensiuni: 12.5 x 9 x 2 cm
Dimensiuni pachet: 12.5 x 9 x 2 cm
Greutate: 0.18 kg

Informa╚Ťii tehnice

  • TIP DE ANTRENAMENT FOR╚Ü─é
  • L─é╚ÜIME 9 cm
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 2 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 12,5 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

TIP DE ANTRENAMENT

FORȚĂ

LĂȚIME

9 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

2 cm

LUNGIME (în cm)

12,5 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou