Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

SCARA PENTRU VITEZA- SCARA EXERCITII 4 METRI CU GEANTA DE PROTECTIE VIRTUFIT

8900 RON

Divizat in 7 compartimente, pentru a va permite sa faceti o mare varietate de exercitii.

Culoare: Galben

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Aceasta scara de viteza are o lungime de 4 metri si este impartita in 7 segmente. Cele 8 lamele din plastic pot fi ajustate dupa dorintele dumneavoastra. Deoarece puteti determina singur distanta dintre trepte, este posibil sa faceti o mare varietate de exercitii. Cablul de nailon are orificii la indemana la fiecare capat, astfel incat scara sa poata fi fixata la sol, daca este necesar. Scara VirtuFit Speed Ladder 4 metri poate fi folosita atat in interior, cat si in exterior. Scara de viteza vine cu o geanta de depozitare practica, astfel incat sa poata fi depozitata in siguranta si compact dupa utilizare.

Imbunatatiti-va viteza cu ajutorul scarii de exercitii VirtuFit
Scara de antrenament VirtuFit va va imbunatati viteza si coordonarea. Spatiile mici va forteaza sa va miscati rapid picioarele. Antrenamentul acesta va activeaza sistemul nervos central. Atunci cand sunteti fortat sa va miscati rapid intr-un anumit model, un impuls calatoreste de la muschi la sistemul nervos si inapoi. Cu cat faceti mai mult acest lucru, cu atat mai mult este antrenat sistemul vostru nervos si cu atat mai repede va puteti misca.

Antrenati-va viteza laterala si liniara a piciorului
Cu scara de viteza VirtuFit, pe langa viteza dumneavoastra, va imbunatatiti si viteza laterala (in lateral) si liniara (inainte) a piciorului. Miscarile liniare sunt deosebit de importante pentru alergatori. Viteza laterala este utila in sporturile explozive, cum ar fi fotbalul, rugby-ul sau tenisul.

Caracteristici
Culoare: Negru, galben
Dimensiuni: 400 x 42 x 0.5 cm
Dimensiuni pachet: 45 x 13 x 13 cm
Greutate: 0.57 kg

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou