Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

ROLA CILINDRU MASAJ DIN SPUMA VIRTUFIT GRID FOAM ROLLER 33 CM

11900 RON

Preveniti ranile si experimentati recuperarea musculara!

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Daca sunteti interesat sa utilizati un role de spuma, dar nu stiti de unde sa incepeti, iata cum si in ce scopuri sa utilizati acest echipament:

Incepeti prin a va intinde pe spate, asezati rolele de spuma in linie cu corpul si derulati-va corpul peste ele. Asigurati-va ca va relaxati complet si ca nu simtiti niciun disconfort.

Recomandam impartirea corpului in trei parti si masarea fiecarei parti timp de aproximativ 30 de secunde cu rolele de spuma cu model in forma de grila.

Rolele de spuma VirtuFit Yoga elimina ingrosarile din tesutul moale in timpul masajului, oferind muschilor mai mult spatiu de miscare. Acest masaj sportiv se concentreaza pe zonele problematice (punctele trigger) si desface, de asemenea, tesutul cicatricial/muschii blocati (noduri si aderente), cunoscut sub numele de masaj miofascial, o tehnica de eliberare din ce in ce mai populara in Tarile de Jos.

In plus, este si un instrument excelent pentru stabilizarea nucleului si imbunatatirea rezistentei. Folosind rolele de spuma, veti obtine un echilibru mai bun in zona membrelor inferioare. Toti acesti factori contribuie la imbunatatirea starii generale de fitness, cu un accent deosebit pe nucleul corpului dumneavoastra. Prin urmare, acesta poate preveni problemele de spate pe termen lung.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici
Culoare: Negru
Dimensiuni: 33 x 14 x 14 cm
Dimensiuni cutie: 33 x 14 x 14 cm
Greutate: 0.9 kg

Informa╚Ťii tehnice

  • L─é╚ÜIME 14 cm
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 14 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 33 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LĂȚIME

14 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

14 cm

LUNGIME (în cm)

33 cm

STARE PRODUS

Produs nou