Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

COVOR TIP PUZZLE DIN SPUMA VIRTUFIT 120 X 120 CM- 4 BUC

20900 RON

Covora╚Öul VirtuFit Puzzle din 6 piese are o calitate-pre╚Ť imbatabila. Poate fi folosit ca suprafata pentru echipamente de fitness, exercitii de fitness si antrenamente de arte martiale.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Utilizati covorasul VirtuFit Puzzle din 4 piese ca suprafata pentru echipamentul dvs. de fitness, exercitiile de fitness sau antrenamentele de arte martiale. Acest covor de spuma, cu o grosime de 1,2 cm, atenueaza zgomotul si protejeaza podeaua. Covorasul este robust si confortabil chiar si pentru exercitii de culcat si de sezut. Izoleaza temperatura, astfel incat sa nu faceti exercitii pe o podea rece nici iarna. Folosind covorasul sub echipamentul dvs. de fitness, protejati podeaua de zgarieturi si lovituri. Covorasele absorb vibratiile echipamentelor de fitness si ofera, astfel, o mica reducere a zgomotului.

Extindeti-va covorasul
Covorasul VirtuFit Puzzle este format din 4 parti de 60 x 60 cm, pe care le puteti asambla in diferite moduri. Puteti extinde covorasul pentru a acoperi o podea completa pentru sport, conectand mai multe seturi impreuna. Setul de 6 piese se potriveste si cu cel de 4 piese. Asezati covorasele usor si rapid pe orice suprafata plana.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si produsele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate, iar in plus, se acorda multa atentie usurintei in utilizare, designului si functionalitatii extinse.
Caracteristici: Culoare: Negru
Categorie: Covor protectie
Cod articol: VF01037
Dimensiuni ambalaj: 60 x 60 x 4,8 cm
Dimensiune articol: 180 x 120 x 1,2 cm
Greutate bruta: 1.62 kg
Grosime: 1.2 cm
Material: Spuma
Tip: Protectie

Informa╚Ťii tehnice

  • LUNGIME (├«n cm) 180 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LUNGIME (în cm)

180 cm

STARE PRODUS

Produs nou