Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

BARA TRACTIUNI MULTIFUNCTIONALA VIRTUFIT

11900 RON

Bara de tractiuni multifunctionala care va ajuta sa va antrenati partea superioara a corpului.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Bara multifunctionala pentru tractiuni VirtuFit este proiectata sa va ajute sa va antrenati muschii partii superioare a corpului, in special prin exercitiile de tractiuni. Aceasta se monteaza usor la pragul usii, beneficiind de un design unic care utilizeaza o tehnica de parghie, eliminand necesitatea suruburilor. Este un dispozitiv comod pentru exercitiile de tractiuni. Puteti diversifica antrenamentele utilizand diferite pozitii ale manerului. Dupa antrenament, puteti indeparta bara de tractiuni in doar cateva secunde.

Bara multifunctionala pentru tractiuni VirtuFit serveste si ca suport pentru flotari. Plasata pe podea cu partea curbata in sus, ofera suport pentru exercitiile de flotare. De asemenea, puteti trece usor intre aceste exercitii utilizand diverse pozitii ale mainilor.

Aceasta bara extensibila multifunctionala VirtuFit suporta o greutate de pana la 100 kg si se potriveste cadrului usii cu latimea intre 61 si 86 cm.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.
Culoare: Gri, negru
Dimensiuni: 104 x 40 x 22 cm
Dimensiuni cutie: 55 x 26 x 8 cm
Greutate: 3.75 kg

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou