Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

BARA TRACTIUNE MULTIFUNCTIONALA VIRTUFIT

24900 RON

Bara de tractiuni multifunctionala cu fixare pe perete care va ofera un mod eficient de antrenament.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Bara de tractiune VirtuFit cu montare pe perete va ofera o modalitate eficienta de a va antrena partea superioara a corpului. Tractiunile sunt exercitii dure care produc rezultate excelente, atat pentru forta dvs. musculara, cat si pentru masa musculara. Este un exercitiu functional care este facut de multi sportivi. De exemplu, gasiti adesea acest exercitiu in programul de antrenament al boxerilor si al gimnastilor. Este, de asemenea, un exercitiu care necesita putin timp. Un sfert de ora pana la o jumatate de ora este suficient pentru a va satisface nevoile de antrenament.

Exercitii cu bara VirtuFit chin-up deluxe
Cu bara de tractiuni VirtuFit puteti efectua tractiuni cu o strangere ingusta, larga sau neutra. O prindere larga este interesanta atunci cand doriti sa va antrenati umerii, iar o prindere ingusta atunci cand doriti sa lucrati mai mult pe biceps. Daca v-ati antrenat pana in punctul in care exercitiile devin mai putin dificile, pur si simplu faceti-le mai dificile prin cresterea propriei greutati. De exemplu, folositi o vesta cu greutati sau o centura de imersie. Aceasta bara pentru tractiuni va ofera, de asemenea, optiuni de antrenament pentru muschii abdominali, cum ar fi ridicarea genunchilor sau ridicarea picioarelor. Folositi curele pentru abdomene si variati cu alte exercitii abdominale, daca doriti sa folositi bara de tractiuni pentru a va antrena abdomenul.

Fixarea barei multifunctionale pentru tractiuni
Puteti atasa aceasta bara de tractiune VirtuFit la perete cu ajutorul suruburilor furnizate. Placile de montare au o dimensiune de 8 x 16 cm.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici:
Culoare: Negru
Dimensiuni: 100 x 50 x 20 cm
Dimensiunile Pachetului: 105 x 19.5 x 9 cm
Greutate: 5.5 kg

Informa╚Ťii tehnice

  • L─é╚ÜIME 50 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 100 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LĂȚIME

50 cm

LUNGIME (în cm)

100 cm

STARE PRODUS

Produs nou