Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

BANDA DE REZISTENTA MINI POTOCALIE VIRTUFIT LIGHT

2900 RON

Fabricat din material rezistent si de inalta calitate

Culoare: Portocaliu

40 g

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Imbunatatiti-va forta, rezistenta si echilibrul cu acest set indispensabil de benzi de rezistenta Mini VirtuFit. Aceste benzi de rezistenta mici si usoare sunt facute pentru oricine doreste sa tinteasca grupuri musculare mai mici. Creati coapse stranse, fese rotunde si brate tonifiate. Cu aceste benzi de rezistenta veti aborda fiecare parte a corpului intr-un mod eficient.

Aceste benzi de rezistenta sunt usor de utilizat pentru yoga, terapie fizica, antrenament de forta, cardio si multe altele. Ele pot fi folosite oriunde doriti; acasa sau in vacanta!

Benzile de rezistenta cu strat textil confortabil
Ceea ce iese in evidenta la benzile de rezistenta VirtuFit Mini Resistance Bands este alegerea materialului. Benzile de rezistenta constau dintr-o mini-banda din latex invelita in material textil. Datorita acestui strat textil, acestea se simt moi pe piele si nu provoaca iritatii. Acest lucru face ca antrenamentul sa fie mai distractiv si mai confortabil. In plus, bumbacul asigura faptul ca benzile nu aluneca sau se rostogolesc asa cum pot face unele benzi de rezistenta normale.
Materialul puternic din latex face, de asemenea, ca benzile de rezistenta sa dureze mult timp. Chiar si cu o utilizare foarte regulata, aceste benzi de rezistenta pot rezista la fortele de tractiune cu care se confrunta.

Beneficii Set de benzi de rezistenta VirtuFit
Fabricat din material durabil - isi pastreaza elasticitatea si forma in timp.
Material antiderapant care impiedica banda de rezistenta sa se incovoaie in timpul antrenamentului
De inalta calitate
Nu provoaca iritatii
Antrenament oriunde doriti
Nenumarate exercitii posibile
Include geanta de transport

Trei niveluri de rezistenta
Benzile cu bucla din acest set vin intr-o geanta de depozitare practica si au trei niveluri diferite de rezistenta. Toate cele trei niveluri de rezistenta pot fi intinse de la 40 la 90 cm, fiecare cu propria rezistenta minima si maxima.

Usoare - de la 2,4 la 10 kg
Medie - 4,5 pana la 16,5 kg
Puternic - 5,5 pana la 20 kg

Ca incepator, incepeti cu o rezistenta usoara si cresteti incet nivelul. Pe masura ce va creste forta musculara, treceti la o noua banda de alergare. De asemenea, este posibil sa achizitionati benzile de alergare individual.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si produsele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si, in plus, se acorda multa atentie usurintei de utilizare, designului si functionalitatii extinse.

Caracteristici
Culori: Portocaliu
Categorie: Accesorii forta
Cod articol: VF01035-LIGHT
Dimensiuni ambalaj: 17 x 5,7 x 1 cm
Dimensiuni produs: 17 x 5,7 x 1 cm
Greutate bruta: 0,038 kg
Material: Bumbac
Rezistenta: Light

Informa╚Ťii tehnice

  • FOR╚Ü─é 10 kg
  • FRECVEN╚Ü─é ORICE FRECVEN╚Ü─é DE UTILIZARE
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

FORȚĂ

10 kg

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

STARE PRODUS

Produs nou