Produs vândut de partener Marketplace
TRIAMED

Orteza Triamed pentru umar-cot-incheietura mainii fixa, Marime universala, Negru

21839 RON

Orteza Triamed pentru umar-cot-incheietura mainii fixa, Marime universala, Negru

universală

Vândut și expediat de Dobrovazne SRL

Beneficii:

Descriere

Se utilizeaza pentru sustinerea bratului si antebratului in caz de entorsa de umar, fractura col chirurgical humerus, fractura trohiter humeral (marea tuberozitate a humerusului) fara deplasare, fractura de omoplat, luxatie scapulohumerala.
Indicatii Se utilizeaza pentru sustinerea bratului si antebratului in caz de entorsa de umar, fractura col chirurgical humerus, fractura trohiter humeral (marea tuberozitate a humerusului) fara deplasare, fractura de omoplat, luxatie scapulohumerala. Descriere Este realizata din material textil, prevazuta cu 2 componente: • suport pentru antebrat, cu 2 benzi de sustinere reglabile prin taiere si repozitionarea scaiului tip „crocodil” • centura reglabila care se fixeaza in jurul toracelui si bratului, dupa ce antebratul a fost imobilizat. Reglarea se face prin taiere la nivelul cusaturilor transversale pentru a evita destramarea materialului. Inchiderea se face cu scai. Orteza este un suport pentru antebrat, brat si umar. Datorita centurii care se fixeaza in jurul toracelui, nu permite abductia bratului si rotatia externa.

Compozitie Material textil caserat cu 3 straturi. Ansamblul textil caserat se comporta ca un regulator de umiditate, asigurand un transfer rapid al umiditatii spre exterior. Pozitionare Se aseaza antebratul in unghi de 90° in suport si se fixeaza benzile la inaltimea dorita prin taiere si repozitionarea scaiului tip „crocodil”. Dupa aceasta se fixeaza centura in jurul toracelui si bratului si se inchide in partea anterioara , astfel incat bratul sa fie imobilizat. Reglarea se face prin taiere la nivelul cusaturilor transversale pentru a evita destramarea materialului. Curatare Se spala manual cu apa calda (40°C), nu se albeste, nu se stoarce mecanic, nu se calca, nu se curata chimic! Depozitare La temperatura camerei, la loc uscat si bine ventilat.

Opinii clienți