Produs vândut de partener Marketplace
TOP TEN

Manusi de box "Ultimate Women Fight",omologat WAKO Germania, Top Ten

45900 RON

Manusi de box "Ultimate Women Fight",omologat WAKO Germania, Top Ten

Culoare: Negru / ALB

10 OZ

Vândut și expediat de Next Brand Marketing SRL

Beneficii:

Descriere

Foarte asertiv - TOP TEN mănuși de box „Ultimate Woman Fight”.
Împingeți și lăsați pumnii să vorbească în ring. „Ultimate Woman Fight” vă va ajuta cu caracteristicile lor unice la mare succes. O potrivire fermă și precisă a mănușilor oferă o experiență de box de neegalat. Chiar și la utilizare intensivă, materialele rămân de calitate și neobosit suverane. Fiind un adevărat polivalent, aceste mănuși de box TOP TEN sunt convingătoare atât în sparring, cât și în competiție.

Flower Power sau clasic șic.
Dacă doriți să vă subliniați feminitatea în sport, puteți nota cu designul cu imprimeu floral al „Ultimate Woman Fight”. Indiferent dacă este roz pe alb sau negru, sau complet în trandafirul vechi la modă - Flower Power aduce un anumit rafinament mâinilor tale. Dar chiar și cei cărora le place mai simplu se pot baza pe gama de produse TOP TEN. Cu culorile clasice de competiție, TOP TEN nu lasă nimic de dorit în design.

Nu facem compromisuri.
Mai ales nu când vine vorba de siguranța sportivilor. Timp de decenii, TOP TEN reprezintă artele marțiale sigure și corecte și continuă să-și dezvolte produsele cu un know-how testat și testat. Degetul mare ascuns cu bandă flexibilă pentru degetul mare, o spumă de fixare extrem de puternică și o fixare puternică, reglabilă în mărime, fac din „Ultimate Woman Fight” cele mai înalte standarde.

Opinii clienți