TATAMI FIGHTWEAR

Nova Absolute Khaki Gi

39000 LEI

Suntem mandri sa va prezentam gama Nova Absolute, un rezultat al multor ani de munca si imbunatatire pentru a crea unul din cele mai simbolice GI-uri ale noastre.

Culoare:

Gri kaki

Mărime:
Livrare la domiciliu
Disponibil

Vândut și expediat de partenerul BJJMALL

Descriere

Gi-ul Nova este o amprenta Tatami Fightwear si vine cu o traditie puternica de a va oferi stil si confort in timpul antrenamentului si competitiilor, fiind de o valoare exceptionala.
Gama Absolute a preluat de la versiunile anterioare Nova trasaturile care au facut-o asa de populara si le-a imbunatatit pentru a actualiza Gi-ul nostru cel mai complet.
In primul rand sa va prezentam detaliile tehnice:
Pantalonii subtiri din bumbac de 10oz si jacheta cu tesatura perlata de 350GSM au transformat reputatia gamei Absolute ca fiind puternica, rezistenta si usoara ca greutate.
Absolute vine cu un look nou-nout si a fost croit special pentru a indeplini regulile IBJJF, insemnand ca il poti folosi pentru antrenamentul de zi cu zi dar si in acele zile mari cu competitii.

Pentru a-l face unul dintre cele mai diverse si complete Gi-uri de pe piata, ne-am angajat intr-o constanta cercetare ale nevoilor clietilor nostri, nu doar printre practicantii obisnuiti dar si printre concurenti de clasa internationali pentru a afla ce isi doresc oamenii de la GI-ul perfect.
Dupa ce am adunat feedback, am cautat sa cream Gi-ul Absolute pentru mase insa pastrand valoarea sa fantastica.
Acum sunt disponibile si alte marimi precum A2S si o culoare nou-nouta Khaki, incercand sa acoperim nevoile tale de stil si confort cat mai bine posibil.
Nova Absolute continua sa ofere o centura gratis si e inclusa indiferent la ce nivel esti in BJJ.

Opinii clienți

Loading