Produs vândut de partener Marketplace
SPOWERTS

Branturi sport din spuma cu memorie Spowerts, cu absorbtie de soc

4700 RON

Branturi sport din spuma cu memorie Spowerts, cu absorbtie de soc, marimea 42 - 45

Culoare: GALBEN

42/45

Vândut și expediat de Spowerts Sports & Fitness Shop

Beneficii:

Descriere

Spowerts, din grija pentru starea ta de bine

Spowerts este un brand de origine germana, care s-a remarcat in ultimile decenii datorita solutiilor ingenioase in domeniul sanatatii corporale si cresterii starii de bine, armonioase, al intregului corp uman.

Inovatia si cele mai recente descoperiri din domeniul tehnologic au contribuit la cresterea rapida a brandului, prin aportul cercetatorilor si designerilor germani din domeniul medical, sportive si estetic. Toate pentru a contribui la starea de bine si o dezvoltare armonioasa atat fizica cat si mentala pe care ne-o dorim cu totii.

Sloganul Spowerts – “Zeitlose Pflege des Wohlbefindens” (Grija nesfarsita pentru starea ta de bine) este cea mai buna exprimare a viziunii brandului.

 

Branturile sport Spowerts au fost create pentru a creste perfomanta sportiva si comfortul celor care practica toate felurile de sporturi dinamice precum alergare, fotbal, tenis, basket, handbal, volei, etc. Este de asemenea potrivit si in cazul plimbarilor lungi, a drumetiilor si pentru purtarea de zi cu zi pentru meseriile in care picioarele sint supraexpuse la efort. Sint fabricate din spuma cu memorie, cu tehnologia SKYFOAM 3G, absorbind marea parte a socurilor si permitand ventilarea dintr-o parte in alta.

 

Beneficii:

PROTECTIE IMPOTRIVA SOCURILOR – Protejeaza activ piciorul, muschiul si laba piciorului impotriva socurilor, asigurand astfel o reducere a tensiunilor si ca atare o crestere a perioadei de efort
COMFORT SPORIT – Prezinta orificii ce permit ventilarea in ambele sensuri, reducand transpiratia si permitand aerisirea naturala a piciorului. Deasemenea, la partea superioara, se afla un strat de catifea, pentru un comfort sporit.
AJUSTABILE – Pot fi ajustate cu usurinta conform marimii dorite

Opinii clienți

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

65