Produs vândut de partener Marketplace
SPORTLAST

Cotiera black edition negru cu alb, Sportlast

5340 RON
8900 RON -40%
*De la 09.02.2024 până la 02.04.2024

Cotiera Sportlast Black Edition este o piesa vestimentara indicata in special pentru leziunile usoare din zona cotului.

S
Disponibil

Vândut și expediat de Goldnutrition EEC SRL

Beneficii:

Descriere

Cotiera Sportlast Black Edition este o piesa vestimentara indicata in special pentru leziunile usoare din zona cotului. Daca ai nevoie de sustinere pentru o accidentare post-sport, cotiera iti ofera sprijin si confort in zona afectata. Indicata pentru epicondilita, leziuni traumatice acute si cronice, fiind de asemenea indicata si pentru recuperare dupa accidentari si prevenirea ranilor in timpul practicarii sportului, oferind o mai mare siguranta in zona cotului.
Aceasta piesa vestimentara din gama Sportlast de recuperare sportiva ofera un sprijin confortabil si foarte precis in zona cotului. Fabricata cu tehnologia Seamless, ofera imbracamintei un confort mai mare deoarece nu are cusaturi si nu formeaza pliuri, pentru mai multa siguranta si confort.
A fost conceputa tinand cont de nevoile de recuperare si prevenire a durerilor musculare si articulare a cotului sportivilor. Fiind o imbracaminte bielastica, este mai confortabila deoarece este elastica in ambele directii. De asemenea, este potrivita pentru recuperare dupa o interventie, precum si ca stabilizator articular deoarece asigura securitatea zonei afectate.
Daca practici sport intens, nu ezita. Cotierele din gama Black Edition sunt esentiale pentru a avea grija de articulatiile tale.

Tabel marimi
CIRCUMFERINtA COTULUI
De la 20 la 23 cm S
De la 23 la 27 cm M
De la 27 la 31 cm L
De la 31 la 35 cm XL

Opinii clienți

Loading