Produs vândut de partener Marketplace
SAMARALI

Set de meditație cu pernă rotundă - Fildeş

51900 RON

Țesătura seturilor noastre de meditație este produsă din bumbac organic și certificată GOTS. Setul este practic, confortabil și oferă susținere.

Culoare: Bej chit

Fara marime

Vândut și expediat de SAMARALI RO

Beneficii:

Descriere

A sta jos fără efort este una dintre principalele aspecte pentru a intra într-o stare profundă de meditație. Mintea se relaxează, iar corpul nu este încordat sau obosit.
Așadar, găsirea unei poziții confortabile, în care corpul să se simtă în largul său, este foarte importantă.

Covorașul Zabuton este o saltea de podea căptușită, cu o grosime de 5 cm. Vă va proteja genunchii și picioarele de podeaua dură și le va menține calde în timpul antrenamentului.

Perna de meditație Samarali Meditation Cushion Rotundă oferă înălțimea necesară sub pelvis pentru o postură confortabilă și sănătoasă, ceea ce vă permite să vă mențineți spatele drept. Pernele Samarali se adaptează în mod ideal la orice poziție de ședere și susțin o postură stabilă și confortabilă.

SPECIFICAȚII:
• Dimențiuni de Pernă Rotundă: 30 x 30 x 20 cm (lățime x lungime x înălțime)
• Greutatea de Pernă Rotundă: 2 kg
• Dimensiunile Zabuton: 90 x 70 x 5 cm (lățime x lungime x înălțime)
• Greutatea Zabuton: 3.12 kg
• Material: 100% bumbac organic (GOTS)
• Instrucțiunile de îngrijire sunt furnizate atât pe etichetele pernelor, cât și ale covorașelor de meditație.

TESTAT PENTRU FUNCȚIONALITATE ȘI CALITATE - Înainte de a ne lansa produsele, le testăm întotdeauna calitatea, funcționalitatea și durabilitatea cu propria noastră comunitate de yoghini și instructori de fitness. Procedând astfel, dorim să ne asigurăm că produsele pe care vi le oferim vor fi de lungă durată și vor răspunde așteptărilor dumneavoastră.

DESIGN - Pernele sunt disponibile într-o varietate de culori naturale și vibrante, fiind folosiți coloranți naturali. Pentru un plus de practicitate, pernele vin, de asemenea, cu propriul mâner, care este ascuns în designul nostru brodat.

AMBALAJ – Cu scopul de a reduce impactul nostru asupra mediului înconjurător, folosim doar ambalaje din hârtie și livrăm în ambalaje pe bază de hârtie.

Informații tehnice

  • LĂȚIME 90 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 23 cm
  • LUNGIME (în cm) 70 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

90 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

23 cm

LUNGIME (în cm)

70 cm

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Țesătura atât a pernei de meditație, cât și a covorașului Zabuton sunt fabricate din bumbac organic 100%. Pernele sunt umplute cu coji de hrișcă, iar covorașele Zabuton sunt umplute cu fibre de lână și bumbac reciclate: 50% lână reciclată, 25% bumbac reciclat, 15% acrilic reciclat și 10% poliester reciclat. Țesătura exterioară și cea interioară a covorașului Zabuton sunt certificate GOTS.