Produs vândut de partener Marketplace
SAMARALI

Pernă de meditație Crescent Maro

23300 RON

Țesătura pernelor noastre de meditație este produsă din bumbac organic (certificat GOTS). Sunt practice, oferă susținere și sunt totuși confortabile.

Culoare: ROŞU

Fara marime

Vândut și expediat de SAMARALI RO

Beneficii:

Descriere

Nu este ușor să stați pe podea cu spatele drept și fără sprijin pentru spate. Cu toate acestea, o coloană vertebrală dreaptă, fără suport, vă menține mai alert și mai energic în timpul meditației și atunci când practicați yoga.
Pernele noastre de meditație permit pelvisului să se încline înainte, astfel încât osul sacru să fie în poziție neutră. Acest lucru permite ca restul curbelor coloanei vertebrale să se așeze la locul lor.

MATERIAL - Țesătura exterioară și interioară a pernei este produsă din bumbac organic și certificată GOTS (Global Organic Textile Standard).

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI - Învelișul exterior are un fermoar în jurul părții inferioare a pernei, ceea ce o face să fie ușor de îndepărtat pentru spălare. Vă rugăm să consultați etichetele de îngrijire atașate pe partea interioară a pernelor pentru instrucțiuni de spălare.

AJUSTABILĂ - Pernele sunt umplute cu coceni de hrișcă pentru a oferi atât suport amplu, cât și confort. Căptușeala interioară poate fi deschisă pentru a regla perna la înălțimea și nivelul de confort preferat.

TESTAT PENTRU FUNCȚIONALITATE ȘI CALITATE - Înainte de a ne lansa produsele, le testăm întotdeauna calitatea, funcționalitatea și durabilitatea cu propria noastră comunitate de yoghini și instructori de fitness. Procedând astfel, dorim să ne asigurăm că produsele pe care vi le oferim vor fi de lungă durată și vor răspunde așteptărilor dumneavoastră.

DESIGN - Pernele sunt disponibile într-o varietate de culori naturale și vibrante, fiind folosiți coloranți naturali. Pentru un plus de practicitate, pernele vin, de asemenea, cu propriul mâner, care este ascuns în designul nostru brodat.

AMBALAJ – Cu scopul de a reduce impactul nostru asupra mediului înconjurător, folosim doar ambalaje din hârtie și livrăm în ambalaje pe bază de hârtie.

SPECIFICAȚII:
• Dimensiuni: 25 x 17 cm (diametru x înălțime) /34 x 20 x 17 cm (lățime x lungime x înălțime)
• Greutate: 1.85 / 1.97 kg
• Are 2 huse - exterioară și interioară
• Pernele de meditație sunt umplute cu coji de hrișcă
• Instrucțiunile de îngrijire sunt furnizate pe eticheta pernelor

Informații tehnice

  • LĂȚIME 34 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 17 cm
  • LUNGIME (în cm) 20 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

34 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

17 cm

LUNGIME (în cm)

20 cm

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Țesătura pernelor noastre de meditație este produsă din bumbac organic 100% și din coji de hrișcă folosite ca umplutură.