Produs vândut de partener Marketplace
ROSSIGNOL

Schiuri de coborâre Rossignol Sender 104 TI + SPX12 Metrix

De la
3.68699 RON

Schiuri de coborâre Rossignol Sender 104 TI + SPX12 Metrix

Culoare: MARO

  • 172cm undefined
  • 178cm undefined

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Descriere produs:

Descoperă performanța excepțională și libertatea de mișcare oferită de schiurile de coborâre Rossignol Sender 104 TI + SPX12 Metrix. Aceste schiuri sunt construite cu atenție, folosind tehnologia Rectangular Sidewall, ceea ce le conferă o stabilitate excelentă și o aderență extraordinară pe zăpadă.

Cu o lungime de 186 cm, aceste schiuri sunt proiectate pentru a satisface cerințele avansaților pasionați de freeride. Indiferent de terenul cu care te confrunți, de la pante abrupte la zăpadă pudrată, Sender 104 TI va face față cu ușurință, oferindu-ți o experiență plină de adrenalină.

Nucleul schiurilor este realizat din lemn, conferindu-le astfel o combinație perfectă între flexibilitate și durabilitate. Cu o greutate de 3,8 kg la 178 cm, aceste schiuri sunt ușoare, ceea ce le face ideale pentru sesiuni lungi pe pârtii.

Cu tehnologia LCT (Line Control Technology), schiurile Sender 104 TI asigură o stabilitate excelentă la viteză și permite controlul precis în viraje. Rockerul adăugat în construcție oferă flotabilitate în zăpadă adâncă, în timp ce talierea de 138/104/128 la 178 cm adaugă manevrabilitate și precizie în schiurile tale.

Schiurile Sender 104 TI + SPX12 Metrix sunt echipate cu legătură SPX 12.0, care oferă o fixare sigură și o transferare eficientă a puterii, asigurându-ți controlul deplin pe pârtie.

Cumpără acum schiurile de coborâre Rossignol Sender 104 TI + SPX12 Metrix și bucură-te de un nou nivel de performanță și aventură în sezonul de iarnă 2022. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, aceste schiuri vor transforma orice experiență de schiat într-o călătorie memorabilă.

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL MEDIU
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL MEDIU

STARE PRODUS

Produs nou