Produs vândut de partener Marketplace
ROSSIGNOL

Schiuri de coborâre Rossignol React 6 CA + XP11

2.11399 RON

Schiuri de coborâre Rossignol React 6 CA + XP11

Culoare: ALBASTRU

  • 156cm undefined
  • 163cm undefined

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Rossignol React 6 CA + XP11 - Schiuri de coborâre pentru bărbați și femei. Aceste schiuri sunt proiectate pentru a vă oferi o experiență uimitoare pe pârtie, fiind perfecte pentru coborârile pe pârtia principala. Cu o construcție de înaltă calitate și tehnologii inovatoare, aceste schiuri promit stabilitate și precizie în fiecare viraj.

Această pereche de schiuri React 6 CA + XP11 are un nucleu de lemn care oferă o combinație perfectă între putere și flexibilitate. Construcția Rectangular Sidewall asigură o tranziție eficientă între viraje, oferindu-vă controlul necesar pe pârtie.

Cu o greutate de doar 3,1 kg pentru varianta de 177 cm, aceste schiuri sunt ușoare și manevrabile, permițându-vă să vă concentrați pe plăcerea de a coborî pe pârtie. Echipate cu wiăzania XPRESS 11, aceste schiuri oferă o gamă largă de reglaje (3,5-11), asigurându-vă confortul și siguranța pe tot parcursul coborârii.

Designul modern și culoarea dominantă albastră fac din acest model un adevărat punct de atracție pe pârtie. Cu tehnologiile GripWalk, FLEX TIP și LCT, aceste schiuri îmbunătățesc performanța și aderenta pe orice tip de zăpadă. Promițând un raza de viraj de 12 m și taliereul între 126/73/110, aceste schiuri oferă manevrabilitate și stabilitate pentru o conducere sigură.

Indiferent dacă sunteți un schior începător sau unul mai experimentat, aceste schiuri React 6 CA + XP11 vă vor îndeplini toate așteptările pe pârtie. Cu ele, puteți experimenta bucuria și adrenalina sportului de iarnă în modul cel mai plin posibil.

Nu ratați această oportunitate și alegeți aceste schiuri performante pentru următoarea aventură pe pârtie! Oferta disponibilă pentru sezonul de iarnă 2022!

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou