Produs vândut de partener Marketplace
ROSSIGNOL

Schiuri de coborâre pentru copii Rossignol EXPERIENCE W PRO + KID 4

De la
87699 RON

Schiuri de coborâre pentru copii Rossignol EXPERIENCE W PRO + KID 4

Culoare: ROZ

  • 128cm undefined
  • 116cm undefined
  • 122cm undefined

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Noul model de schiuri de coborâre pentru copii, Rossignol EXPERIENCE W PRO + KID 4, este combinația perfectă de performanță și siguranță. Aceste schiuri sunt construite folosind tehnologia CAP, care le conferă o rezistență și durabilitate excelentă. Producătorul, Rossignol, este o marcă de top din Franța, cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate.

Aceste schiuri sunt perfecte pentru fete și sunt disponibile în mai multe dimensiuni, inclusiv 104 cm, 110 cm, 116 cm, 122 cm și 128 cm. Fiecare dimensiune este concepută pentru a se potrivi perfect nevoilor și abilităților fiecărui copil.

Cu un rocker inclus, aceste schiuri oferă o stabilitate deosebită pe zăpadă și facilitează manevrarea în timpul coborârii. Cu un taliaj de 108/76/100 mm (122 cm) și un radio de întoarcere de 10 m (122 cm), aceste schiuri sunt potrivite pentru o gamă largă de terenuri, de la pârtii ușoare la cele mai dificile.

Schiurile sunt echipate cu wiăzănurile KID 4, care oferă un control și o siguranță excelente, având o scală DIN între 0,75 și 4,5. Această combinație de schiuri și wiăzănuri face din acest set o alegere perfectă pentru copiii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de schi și să se bucure de aventurile pe pârtie.

Având un nucleu din material compozit și tehnologia HD Core, aceste schiuri sunt ușoare și oferă o performanță excelentă. Cu o greutate de doar 1,8 kg (128 cm), aceste schiuri sunt ușor de manevrat și potrivite pentru copiii avansați sau moderat avansați.

Disponibile într-un elegant design roz și încadrate în colecția de iarnă 2021, aceste schiuri sunt ideal pentru sezonul rece. Indiferent dacă copiii dvs. încep să învețe să schieze sau sunt deja pasionați de acest sport, schiurile Rossignol EXPERIENCE W PRO + KID 4 sunt alegerea perfectă pentru a le oferi o experiență extraordinară pe zăpadă.

Important: Asigurați-vă că copiii dvs. sunt îmbrăcați corespunzător și folosesc echipament de protecție adecvat în timpul practicării sportului pe pârtie.

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou