Produs vândut de partener Marketplace
RAVEN

Snowboard Raven Pearl Junior, Copii

70000 RON

Raven - cea mai buna calitate, solutii originale si un design original.

Culoare: MULTICOLOR / ROZ / Verde crud

 • 110cm undefined
 • 115cm undefined
 • 120cm undefined
 • 125cm undefined
 • 135cm undefined

Vândut și expediat de Winter Outlet RO

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Raven Pearl JR
Placa Pearl este un model nou de la Raven . Acest snowboard a fost conceput in asa fel ca sa ofere o placere cand te dai cu placa de snowboard. Raven Pearl a fost conceput cu o forma "Rocker" specifica placilor de snowboard pentru baieti. Este foarte manevrabila si cu siguranta nu te va dezamagi pe partie. Talpa este usor reparabila si nu necesita multa atentie.

Tehnologii:

Placa Snowboard Raven Gravy POPLAR WOOD CORE

 Miez foarte puternic, foarte u╚Öor, cu umiditate sc─âzut─â. Ne pute╚Ťi crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiec─ârui arbore ├«nainte de a fi transformat ├«n benzi laminate vertical. Acest lucru asigur─â c─â fiecare plac─â are exact aceea╚Öi cantitate de pop ╚Öi flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alc─âtuit din cele mai bune componente naturale ╚Öi acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delamineaz─â ╚Öi fac pl─âcile noastre ecologice.

Placa Snowboard Raven GravyABS SIDEWALL

   Structura peretelui lateral este responsabil─â de transmiterea puterii la margini. De asemenea, sus╚Ťine ╚Öi consolideaz─â marginea superioar─â ╚Öi absoarbe ╚Öocurile. Pentru a proteja mai bine miezul ├«mpotriva daunelor externe ╚Öi a penetra umiditatea ├«n miez, pere╚Ťii no╚Ötri sunt f─âcu╚Ťi numai din cel mai bun ABS de ├«nalt─â calitate de lipire molecular─â produs─â ├«n Austria. Experien╚Ťa noastr─â ├«ndelungat─â arat─â c─â pere╚Ťii laterali de 30 de grade ├«mbun─ât─â╚Ťesc transferul de putere peste margine ╚Öi ofer─â o amortizare mai bun─â a vibra╚Ťiilor.

Placa Snowboard Raven Gravy

EXTRUDED BASE

 Bazele extrudate sunt u╚Öor ╚Öi ieftin de ├«ntre╚Ťinut. Nu este nevoie s─â fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bun─â calitate realizate de compania lider - Isosport.

Placa Snowboard Raven Gravy

TRUE TWIN SHAPE

  True twin shape ├«nseamn─â c─â bordul este 100% simetric - pozi╚Ťia este centrat, flexul este uniform, partea lateral─â este dual-progresiv─â, v├órful ╚Öi coada sunt exact la aceea╚Öi l─â╚Ťime ╚Öi lungime.

Placa Snowboard Raven GravyGULLWING PROFILE

 Este o alegere bun─â pentru acei care se bucur─â de cele mai bune din ambele. ├Änclinarea invers─â ├«ntre picioare ├«l p─âstreaz─â liber─â, juc─âu╚Ö─â ╚Öi plutitoare, ├«n timp ce lovitura pozitiv─â a nasului ╚Öi a coastei ofer─â o ton─â de pop ╚Öi stabilitate ╚Öi de╚Ťine╚Ťi marginea. Camrocam ofer─â o plutire excelent─â ├«n pulbere ╚Öi o performan╚Ť─â liber─â de captur─â. Se simte mai degrab─â ca o bordur─â ├«nclinat─â dec├ót o bordur─â ├«ndoit─â atunci c├ónd o conduci.

Placa Snowboard Raven Gravy

GLOSSY FINISH

 Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protec╚Ťie. Culorile sub suprafa╚Ťa l─âcuit─â sunt vibrante, grafica este clar─â ╚Öi precis─â.

Garantie: Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Informa╚Ťii tehnice

 • Tip de teren Z─éPAD─é
 • L─â╚Ťime plac─â Normal─â
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de teren

Z─éPAD─é

L─â╚Ťime plac─â

Normal─â

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

MIEZ DIN LEMN DE PLOP