Produs vândut de partener Marketplace
RAVEN

Snowboard Raven Mia Alb, Dame

84900 RON

Raven - cea mai buna calitate, solutii originale si un design original.

Culoare: MULTICOLOR / Albastru / Violet

150cm

Vândut și expediat de Winter Outlet RO

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Raven Mia Alb

Raven Mia White este un nou model de snowboard, creat pentru femei ├«ncep─âtoare ╚Öi intermediare care caut─â o plac─â versatil─â care s─â fie u╚Öor de condus ╚Öi care s─â func╚Ťioneze bine pe p├órtiile amenajate. Utilizarea profilului Camrock, care este o combina╚Ťie dintre cele mai bune caracteristici ale unui camber ╚Öi balansier tradi╚Ťional, face ca bordul s─â se plimbe cu adev─ârat bine pe margine ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, iart─â multe gre╚Öeli. Placa are o form─â complet simetric─â (cu dou─â v├órfuri), astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi c─âl─âtori cu u╚Öurin╚Ť─â pe ambele picioare, iar rigiditatea medie face placa stabil─â ╚Öi previzibil─â chiar ╚Öi la viteze mai mari.

Totul despre această placă a fost conceput pentru a face snowboardingul o plăcere. Este construit cu o nouă formă completă specifică pentru femei, combinată cu miez de plop și bază ușor de reparat. Nu te va lăsa baltă la coborârea pe pârtii și s-ar putea să devină cel mai bun prieten al tău, pe timp de iarnă.

Placa raven

Tehnologii
Raven SnowboardsPOPLAR WOOD CORE

  Miez foarte puternic, foarte u╚Öor, cu umiditate sc─âzut─â. Ne pute╚Ťi crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiec─ârui arbore ├«nainte de a fi transformat ├«n benzi laminate vertical. Acest lucru asigur─â c─â fiecare plac─â are exact aceea╚Öi cantitate de pop ╚Öi flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alc─âtuit din cele mai bune componente naturale ╚Öi acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delamineaz─â ╚Öi fac pl─âcile noastre ecologice.

Raven SnowboardsABS SIDEWALL

   Structura peretelui lateral este responsabil─â de transmiterea puterii la margini. De asemenea, sus╚Ťine ╚Öi consolideaz─â marginea superioar─â ╚Öi absoarbe ╚Öocurile. Pentru a proteja mai bine miezul ├«mpotriva daunelor externe ╚Öi a penetra umiditatea ├«n miez, pere╚Ťii no╚Ötri sunt f─âcu╚Ťi numai din cel mai bun ABS de ├«nalt─â calitate de lipire molecular─â produs─â ├«n Austria. Experien╚Ťa noastr─â ├«ndelungat─â arat─â c─â pere╚Ťii laterali de 30 de grade ├«mbun─ât─â╚Ťesc transferul de putere peste margine ╚Öi ofer─â o amortizare mai bun─â a vibra╚Ťiilor.

Raven Snowboards

EXTRUDED BASE

  Bazele extrudate sunt u╚Öor ╚Öi ieftin de ├«ntre╚Ťinut. Nu este nevoie s─â fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bun─â calitate realizate de compania lider - Isosport.

Raven Snowboards

TRUE TWIN SHAPE

  True twin shape ├«nseamn─â c─â bordul este 100% simetric - pozi╚Ťia este centrat, flexul este uniform, partea lateral─â este dual-progresiv─â, v├órful ╚Öi coada sunt exact la aceea╚Öi l─â╚Ťime ╚Öi lungime.

Raven Snowboards

SEMI GLOSSY FINISH

  Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protec╚Ťie. Culorile sub suprafa╚Ťa l─âcuit─â sunt aproape lafel de vibrante ca ╚Öi ├«n cazul finisajului lucios, iar amprentele ╚Öi murd─âria sunt aproape invizibile.

Specificatii
Terrain: Freestyle, All-Mountain

Terrain

Ability Level: Beginner-Intermediate

Raven Snowboards

Rocker Type: Camrocker

Raven Snowboards

Shape: True Twin

Flex Rating: Medium

Garantie
Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Informa╚Ťii tehnice

 • Tip de teren Z─éPAD─é
 • L─â╚Ťime plac─â Normal─â
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de teren

Z─éPAD─é

L─â╚Ťime plac─â

Normal─â

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

MIEZ DIN LEMN DE PLOP