Produs vândut de partener Marketplace
RAVEN

Snowboard Raven Lucy, Copii

70000 RON

Raven - cea mai buna calitate, solutii originale si un design original.

Culoare: MULTICOLOR

118cm

Vândut și expediat de Winter Outlet RO

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Raven Lucy

Placa Lucy este un model nou de la Raven . Acest snowboard a fost conceput in asa fel ca sa ofere o placere cand te dai cu ea. Raven Lucy a fost conceput cu o forma "Camrock" specifica placilor de snowboard pentru fete. Este foarte manevrabila si cu siguranta nu te va dezamagi pe partie. Talpa este usor reparabila si nu necesita multa atentie.

Placa raven

Tehnologii
Raven SnowboardsPOPLAR WOOD CORE

  Miez foarte puternic, foarte ușor, cu umiditate scăzută. Ne puteți crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiecărui arbore înainte de a fi transformat în benzi laminate vertical. Acest lucru asigură că fiecare placă are exact aceeași cantitate de pop și flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alcătuit din cele mai bune componente naturale și acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delaminează și fac plăcile noastre ecologice.

Raven SnowboardsABS SIDEWALL

   Structura peretelui lateral este responsabilă de transmiterea puterii la margini. De asemenea, susține și consolidează marginea superioară și absoarbe șocurile. Pentru a proteja mai bine miezul împotriva daunelor externe și a penetra umiditatea în miez, pereții noștri sunt făcuți numai din cel mai bun ABS de înaltă calitate de lipire moleculară produsă în Austria. Experiența noastră îndelungată arată că pereții laterali de 30 de grade îmbunătățesc transferul de putere peste margine și oferă o amortizare mai bună a vibrațiilor.

Raven Snowboards

EXTRUDED BASE

  Bazele extrudate sunt ușor și ieftin de întreținut. Nu este nevoie să fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bună calitate realizate de compania lider - Isosport.

Raven Snowboards

TRUE TWIN SHAPE

  True twin shape înseamnă că bordul este 100% simetric - poziția este centrat, flexul este uniform, partea laterală este dual-progresivă, vârful și coada sunt exact la aceeași lățime și lungime.

Raven Snowboards

SEMI GLOSSY FINISH

  Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protecție. Culorile sub suprafața lăcuită sunt aproape lafel de vibrante ca și în cazul finisajului lucios, iar amprentele și murdăria sunt aproape invizibile.

Specificatii
Terrain: Freestyle, All-Mountain

Terrain

Ability Level: Beginner-Intermediate

Raven Snowboards

Rocker Type: Full Rocker

Raven Snowboards

Shape: True Twin

Flex Rating: Soft

Raven Snowboards

Garantie
Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Informații tehnice

 • Tip de teren ZĂPADĂ
 • Lățime placă Normală
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Tip de teren

ZĂPADĂ

Lățime placă

Normală

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

MIEZ DIN LEMN DE PLOP