Produs vândut de partener Marketplace
RAVEN

Snowboard Raven Core Junior, Copii

70000 RON

Raven - cea mai buna calitate, solutii originale si un design original.

Culoare: MULTICOLOR

110cm

Vândut și expediat de Winter Outlet RO

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Raven Core Junior

Placa Core este un model nou de la Raven . Acest snowboard a fost conceput in asa fel ca sa ofere o placere cand te dai cu placa de snowboard. Raven Core a fost conceput cu o forma "Rocker" specifica placilor de snowboard pentru baieti. Este foarte manevrabila si cu siguranta nu te va dezamagi pe partie. Talpa este usor reparabila si nu necesita multa atentie.

Placa raven

Tehnologii
Raven SnowboardsPOPLAR WOOD CORE

  Miez foarte puternic, foarte u╚Öor, cu umiditate sc─âzut─â. Ne pute╚Ťi crede sau nu, dar chiar facem un control exact asupra fiec─ârui arbore ├«nainte de a fi transformat ├«n benzi laminate vertical. Acest lucru asigur─â c─â fiecare plac─â are exact aceea╚Öi cantitate de pop ╚Öi flex. Adezivul german utilizat pentru lipirea benzilor de lemn este alc─âtuit din cele mai bune componente naturale ╚Öi acesta este motivul pentru care panourile noastre nu se delamineaz─â ╚Öi fac pl─âcile noastre ecologice.

Raven SnowboardsABS SIDEWALL

   Structura peretelui lateral este responsabil─â de transmiterea puterii la margini. De asemenea, sus╚Ťine ╚Öi consolideaz─â marginea superioar─â ╚Öi absoarbe ╚Öocurile. Pentru a proteja mai bine miezul ├«mpotriva daunelor externe ╚Öi a penetra umiditatea ├«n miez, pere╚Ťii no╚Ötri sunt f─âcu╚Ťi numai din cel mai bun ABS de ├«nalt─â calitate de lipire molecular─â produs─â ├«n Austria. Experien╚Ťa noastr─â ├«ndelungat─â arat─â c─â pere╚Ťii laterali de 30 de grade ├«mbun─ât─â╚Ťesc transferul de putere peste margine ╚Öi ofer─â o amortizare mai bun─â a vibra╚Ťiilor.

Raven Snowboards

EXTRUDED BASE

  Bazele extrudate sunt u╚Öor ╚Öi ieftin de ├«ntre╚Ťinut. Nu este nevoie s─â fie ceruite. Folosim numai bazele austriece de cea mai bun─â calitate realizate de compania lider - Isosport.

Raven Snowboards

TRUE TWIN SHAPE

  True twin shape ├«nseamn─â c─â bordul este 100% simetric - pozi╚Ťia este centrat, flexul este uniform, partea lateral─â este dual-progresiv─â, v├órful ╚Öi coada sunt exact la aceea╚Öi l─â╚Ťime ╚Öi lungime.

Raven Snowboards

SEMI GLOSSY FINISH

  Folosim un strat dublu de lac transparent pentru protec╚Ťie. Culorile sub suprafa╚Ťa l─âcuit─â sunt aproape lafel de vibrante ca ╚Öi ├«n cazul finisajului lucios, iar amprentele ╚Öi murd─âria sunt aproape invizibile.

Specificatii
Terrain: Freestyle, All-Mountain

Terrain

Ability Level: Beginner-Intermediate

Raven Snowboards

Rocker Type: Rocker

Placa Snowboard Raven Core

Shape: True Twin

Flex Rating: Soft

Raven Snowboards

Garantie
Toate placile de snowboard fabricate de Raven beneficiaza de un an garantie.

Informa╚Ťii tehnice

 • Tip de teren Z─éPAD─é
 • L─â╚Ťime plac─â Normal─â
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de teren

Z─éPAD─é

L─â╚Ťime plac─â

Normal─â

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

MIEZ DIN LEMN DE PLOP