Produs vândut de partener Marketplace
R-EVENGE

╚śosete de fotbal antiderapante negre. Aderen╚Ť─â perfect─â ├«ntre picior ╚Öi pantof.

15390 RON

Inser╚Ťii antiderapante ╚Öi protec╚Ťie pentru tibie ╚Öi tibie. Stabilitate perfect─â la schimb─ârile de direc╚Ťie ╚Öi la impactul cu mingea. Testat ╚Öi aprobat de c─âtre sportivii profesioni╚Öti

Culoare: Negru

  • XS/S undefined
  • S/M undefined
  • XXL undefined
  • L / XL undefined

Vândut și expediat de Revenge Srl RO

Beneficii:

Descriere

ÔÇó ╚śoset─â de fotbal cu inser╚Ťii antiderapante.
ÔÇó Imprimeul bran╚Ťului reproduce helixul piciorului ╚Öi favorizeaz─â mi╚Öcarea piciorului, reduc├ónd posibilitatea de traumatisme ╚Öi v├ón─ât─âi.
ÔÇó Imprimeul dorsal permite piciorului s─â se ancoreze de pantof ╚Öi s─â reduc─â efectul de alunecare cu pantoful ├«n sine ├«n fiecare situa╚Ťie de joc.
ÔÇó Stabilitate ╚Öi protec╚Ťie: ╚Öoset─â conceput─â de juc─âtorii profesioni╚Öti de fotbal pentru a stabiliza piciorul, pentru a crea aderen╚Ťa perfect─â cu bocancii ╚Öi pentru a asigura stabilitate maxim─â.
ÔÇó Aderen╚Ť─â perfect─â: design EKS studiat pentru schimb─âri de direc╚Ťie ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi senza╚Ťia unui ├«ntreg ├«ntre pantof ╚Öi picior.
ÔÇó Compresiune: ciorap a fost conceput pentru a avea compresia corecta pe picior, gambe si tibie, pentru a favoriza oxigenarea musculara si intoarcerea venoasa.
ÔÇó Confort: structura de fagure pentru respirabilitate maxima. Prelucrare ├«ngro╚Öat─â ├«n zona tibial─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea protec╚Ťiei. Burete ├«n partea plantar─â ╚Öi deget pentru o potrivire confortabil─â ╚Öi str├óns─â cu pantoful.
ÔÇó OEKO-TEX 100 CLASA I: certific─â inofensitatea fibrei pentru s─ân─âtatea uman─â.
ÔÇó Reciclat: ambalaje produse cu de╚Öeuri reciclate pentru o lume mai curat─â.
ÔÇó Revenge Concept: Designul, definirea produsului, cercetarea materialelor inovatoare, testele sunt toate gestionate de departamentul R&D Revenge Srl.
ÔÇó 100% Made in Italy

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

92% POLIAMIN─é 8% ELSTANE