Produs vândut de partener Marketplace
OEM

Set Surubelnita electrica de Precizie 51 in 1, acumulator 320 mAh autonomie mare

22300 RON

Set Surubelnita electrica de Precizie 51 in 1, acumulator 320 mAh autonomie mare, bits otel, magnetizator, spudger, kit complet pentru electronice, electrocasnice, mobilier, service telefoane, Gri

Culoare: INCOLOR

Fara marime

Vândut și expediat de SC MBA DREAM PARTY SRL

Beneficii:

Descriere

DESCRIERE
Trusa ta completa cu surubelnita si multiple instrumente pentru reparatii electronice, electrocasnice, mobilier, jucarii , etc....

Putere precisa: Aceasta surubelnita electrica de precizie si dinamometrica are un cuplu electric ridicat si scazut de 0,2/0,35 Nm si un cuplu manual de 3 Nm care este complet suficient pentru a definitiva cu succes orice reparatie electronica (pentru modificarea cuplului este necesar sa tineti apasat pe butonul dedicat pentru iluminat ce are functie dubla).

Calitate excelenta: Biti din otel S2 cu constructie solida (caliti), care se potrivesc perfect utilizarii intense. Carcasa surubelnitei din aliaj de aluminiu cu un design portabil, usor, va ofera posibilitatea sa o transportati cu usurinta. Designul surubelnitei in forma de stilou cu marginile drepte, este proiectat ergonomic ceea ce o face foarte usor de utilizat pentru o perioada lunga de timp, fara ca mana sa oboseasca!

Design simplu, magnetic si practic: Aceasta surubelnita de precizie electrica are o unealta pentru a magnetiza/demagnetiza, cu care poti reimprospata prin atingere magnetismul din biti sau il poti elimina. Butoanele pentru rotirea inainte si inapoi a surubelnitei electrice sunt marcate clar. Acest mod dual indeplineste cerintele dvs. de strangere sau slabire a-l oricarui surub.

Durata prelungita de viata a bateriei: Echipata cu o baterie litiu-ion de 320 mAh, aceasta surubelnita este proiectata si cu o viteza de rotatie de 200 r/min, pentru o incarcare completa sunt necesare doar 40 min, poate functiona continu timp de 2 ore, oferind performanta puternica si eficienta ridicata pana la ultima suflare. Portul de incarcare este de ultima generatie (USB-C) pentru a o putea incarca in orice moment este necesar.

Mini surubelnita are 3 lumini LED si un comutator de lumina dependent. Va poate oferi suficienta lumina, astfel incat sa puteti dezasambla sau asambla cu usurinta electronicele in intuneric.

Kitul cu 40 de biti S2, 9 accesorii imprena cu cablul si surubelnita electrica, creaza Kitul perfect pentru orice reparatie electronica normala sau de precizie!

Tot ce aveti nevoie pentru orice reparatie a componentelor si a echipamentelor electronice.
Potrivita pentru:
Telefoane inteligente iPhone si Android
Calculatoare
Laptop-uri si Macbook
Tablete si iPad -uri
Console de jocuri
Ceas clasic si ceas inteligent
Electrocasnice
Jucarii
...Si multe altele
DATE TEHNICE
Design ultra-subtire din aliaj de aluminiu, design in forma de stilou
Mod automat/manual, cuplu 0,25-0,35/3Nm.
Capacitate baterie: 320 mAh
Tip baterie: baterie litiu-ion
Tensiune baterie: 5V
Incarcare rapida: 40 minute
Incarcare Normala: 120 minute
Continut pachet

Surubelnita electrica
40 Bits S2
9 accesorii
Cablu incarcare

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Abs si Metal