Produs vândut de partener Marketplace
OEM

Piatra de ascutit diamantata si ceramica Fallkniven DC4

10158 RON

Piatră de ascuțit din ceramică/diamantată Fallkniven.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de SMART TRADE SRL

Beneficii:

Descriere

Pietrele noastre de ascutire DC3 si DC4 au o fata diamantata fina de 25 de microni si o foarte speciala piatra ceramica fina (15 microni) fabricata din safire sintetice.

Avantajele acestor materiale care desi se uzeaza sunt ca isi pastreaza forma plata, lucru important cand vorbim despre reascutirea cutitelor.
Si cum aceste materiale sunt cele mai dure pe care le cunoastem, vor ascuti orice produs, chiar si otelurile din pulberi metalurgice.

Nu este nevoie de lubrifiere la aceste pietre dar din cand in cand vor trebui curatate cu apa calda si sapun lichid.

Aceste pietre se vor simti ca fiind grosiere la inceput dar cu timpul, folosindu-le vor deveni mai bune si mai fine.

Este inclusă o husa din piele naturala cu o fata aspra pe care puteti face o honuire dupa reascutire ca pe un strop de piele.

Dimensiuni: 7 x 25 x 75 mm

Greutate: 38 g

Fata ceramica (gri) 15 microni - 1200 granulatie

Fata diamantata (aurie) 25 microni -800 granulatie

Cum sa folositi aceasta piatra.
Nu folositi apa sau ulei!! Incepeti prin a aseza lama pe piatra, ridicati coama lamei mentinand unghiul initial al ascutisului lamei si incepeti sa miscati cutitul in cercuri mici.
Dupa ce ati reascutit lama cutitului, puteti folosi si o piatra ceramica pentru a debavura taisul, si astfel obtineti o lama brici.
Trucul cu markerul!
Colorati taisul cu un marker si puteti asa vedea cum progresati cu ascutirea pe masura disparitiei acestui marcaj. Puteti verifica cat de ascutit este cutitul trecand lama peste o unghie incet. Daca lama taie, atunci cutitul este destul de ascuti pentru cele mai multe cerinte.

Opinii clienți